sameplaceclub Greek dungeon

10 κανόνες για Κυριαρχικούς

Δεκάλογος για Κυριαρχικούς

κυριαρχικές γυναίκες

1) Να είστε υπομονετικοί/ες! Μέχρι να κάνετε συμβόλαιο (contract) με έναν/μια υποτακτικό/ή, δεν έχετε περισσότερα δικαιώματα απο κάποιον άλλον να του/της δίνετε διαταγές. Δώστε στον/στην υποτακτικό/ή Σας, χρόνο να σας μάθει και να μάθει και ποιος/α είστε. Η φινέτσα και η λεπτότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά της κυριαρχίας. Το ίδιο και η δύναμη, αλλά και η ηπιότητα του χαρακτήρα. Η ευαισθησία και η συναίσθηση (ή η έλλειψη τους) που δείχνετε στην κανονική Σας ζωή είναι πιθανό να επαναληφθούν και κατα την διάρκεια του ενός "ερωτικού παιχνιδιού".

2) Να είστε ταπεινοί/ες. Μπορεί να είστε το δώρο του Θεού στον κόσμο, αλλά κανείς δεν πρέπει, ούτε θέλει να το ακούει. Θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να δείξετε πόσο καλός/ή είστε- και άλλες τόσες να γελοιοποιηθείτε. Ό,τι κι αν δηλώσετε πως είστε, ο αληθινός ευατός Σας θα φανεί κατα την διάρκεια μιας σκηνής (scene). Μην σαμποτάρετε λοιπόν τον ευατό Σας, δημιουργώντας προσδοκίες που ξέρετε πως δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε.

3) Να είστε ανοιχτοί/ες. Παρόλο που ο Κύριος και Αφέντης συνήθως θεωρείται να είναι ο δάσκαλος στο BDSM, μπορείτε πάντα να μάθετε κάτι απο τον/την υποτακτικό/ή Σας, όσο άπειρος/η κι αν είναι. Να είστε πρόθυμοι να μάθετε απο άλλους/ες Κύριους/ίες που μπορεί να έχουν τελείως διαφορετική οπτική γωνία απο Έσας. Προσπαθείστε να ανακαλύψετε τα μη οικεία μονοπάτια με τη δέουσα διάθεση ανακαλύψεων. Έχετε υπόψιν οτι ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ.

4) Επικοινωνείστε! Είστε υπεύθυνοι/ες να μάθετε τις βασικές, απαραίτητες πληροφορίες για τα άτομα με τα οποία παίζετε, όπως την εμπειρία τους, τα όρια τους, αυτά που τους αρέσουν και δεν τους αρέσουν, καθώς και πληροφορίες για την υγεία τους. Αν αρχίσετε να παίζετε χωρίς πρώτα να ξέρετε έστω αυτά θα είναι σαν να παίζετε Ρώσικη Ρουλέτα. Μιλήστε πρώτα με τον/την υποτακτικό/ή Σας για το τι έχετε στο μυαλό Σας/σας και την άποψη Σας/σας περί BDSM, ώστε κάθε αμφιβολία να έχει λυθεί προτού να αρχίσετε τα παιχνίδια. Ξεκαθαρίστε τελείως τους ρόλους Σας/σας, τους κανόνες, τα όρια και το (αν υπάρχει) συμβόλαιο. Μην θεωρείτε δεδομένο ότι ο/η υποτακτικός/ή Σας ενστικτωδώς γνωρίζει τους βασικούς κανόνες.

5) Να είστε ειλικρινείς. Αν Σας λείπει εμπειρία σε κάποιον τομέα που ο/η υποτακτικός/ή Σας θα ήθελε να δοκιμάσει, μη το κρύψετε. Ο/η σύντροφος Σας έχει δικαίωμα να το ξέρει. Να είστε ειλικρινείς με τον ευατό Σας και να οδηγείτε τον/την υποτακτικό/ή Σας μόνο σε εκείνα τα επίπεδα στα οποία έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι το πρώτο Σας μέλημα.

6) Να είστε ευαίσθητοι/ες. Η γραμμή ανάμεσα σε έναν/μια ευαίσθητο/η, τρυφερό/η Κύριο/α και έναν/μια αναίσθητο/η, άτσαλο/η κι εγωιστή Κύριο/α είναι πολύ λεπτή. Η σκηνή Σας/σας πρέπει να είναι μια δημιουργική σύνθεση των αναγκών και των φαντασιώσεων Σας/σας. Παρόλο, που φαινομενικά, ο/η υποτακτικός/ή Σας, Σας υπηρετούν, στην πραγματικότητα ο καθένας απο τους δυο Σας/σας υπηρετεί τον/την άλλον/η. Κερδίστε την απόλυτη εμπιστοσύνη του/της υποτακτικού/ής Σας και ποτέ μην προδώσετε ή ρισκάρετε να προδώσετε αυτήν την εμπιστοσύνη. Η υποταγή του/της είναι ένα δώρο προς Εσας. Αξιοποιήστε το κατάλληλα.

7) Να είστε ρεαλιστές/ριες. Τελειώνετε την σκηνή με τον/την υποτακτικό/ή να θέλει κι άλλο κι όχι να εύχεται να είχατε κάνει λιγότερα. Να θυμάστε οτι η δύναμη, ο έλεγχος και η ευαισθησία είναι τα κλειδιά, και όχι απλώς η ένταση του ερεθισμού. Να είστε ξεκάθαροι για το τι είναι απλώς μες στο μυαλό Σας σαν φαντασίωση και το τι θα συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τα αγαπημένα Σας βιβλία με πονηρές εικόνες μπορεί να είναι ερεθιστικά να τα βλέπετε, αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να μιμηθείτε και την τελευταία λεπτομέρεια.

8) Να είστε πραγματικοί/ές Κύριοι/ες! Οι υποτακτικοί/ές ψάχνουν για κάποιον/α που θα πάρει το σώμα και το μυαλό τους, όχι απλώς με κτηνώδη δύναμη. Ζητούν αληθινούς ανθρώπους, οχι εικόνες απο διαφημίσεις τσιγάρων ή ματσό στερεότυπα. Η κυριαρχία Σας πρέπει να βελτιώνει όλη Σας την ύπαρξη. Δεν πρέπει να καλύπτει ή να αντικαθιστά άλλα κομμάτια της ζωής Σας- πρέπει να είναι ο ευατός Σας. Κάντε τον/την υποτακτικό/ή Σας να Σας ερωτευτεί και απαιτήστε να Σας παραδοθει ολοκληρωτικά. Ακολουθήστε τους κανόνες, απαιτείστε υποταγή, και τιμωρείστε συνετά όταν και αν χρειαστεί. Μην αποφύγετε τις ευθύνες Σας απέναντι στον/στην υποτακτικό/ή Σας ή στους άλλους/άλλες Κυρίους/ες. Να είστε αξιόπιστοι και να απαιτείτε το ίδιο. Έχετε συμφωνήσει να έχετε τον ρόλο του/της Αφέντη/ρας- εμπρός λοιπόν, παίξτε τον!

9) Να είστε υγιείς! Όπως κάθε δραστηριότητα που χαρακτηρίζεται απο μόχθο, το BDSM απαιτεί όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό να είναι σε πολύ καλή σωματική και συναισθηματική υγεία. Πολλοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ποσότητας του ύπνου που κοιμάστε, των διατροφικών Σας συνηθειών, και της χρήσης αλκοόλ ή ναρκωτικών που κάνετε επηρεάζουν τις επιδόσεις και τις αντοχές Σας κατα τη διάρκεια μιας σκηνής. Μην δοκιμάσετε να παίξετε αν η φυσική ή συναισθηματική κατάσταση Σας δεν είναι και τόσο καλή. Ως Κύριος/α έχετε ειδική ευθύνη να έχετε τον έλεγχο του ευατού Σας και της σκηνής. Μια συμπεριφορά του στυλ "τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν με επηρεάζουν και τόσο πολύ.. Μπορώ να το κάνω ούτως ή άλλως" παραβιάζουν την εμπιστοσύνη του/της υποτακτικού/ής Σας και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε τις ευθύνες Σας, τότε μην παίξετε!

10) Διασκεδάστε το! Στο φινάλε, το σεξ και ο φετιχισμός είναι για να περνάμε καλά. Έχετε κερδίσει και αξίζετε όλες αυτές τις μοναδικές και έντονες ηδονές που έρχονται μέσα απο το υπέυθυνο και δημιουργικό BDSM παιχνίδι. Περισσότερα εδώ: https://soj.org