sameplaceclub Greek dungeon

Επίσκεψη σε μια Pro Domme

Κλείσε ραντεβού σε μια Pro Domme

Oδηγίες και συμβουλές για.... όσους σκέπτονται να επισκευθούν μια επαγγελματία Dominatrix.

επαγγελματίας domina

Μια επίσκεψη σε Επαγγελματία Dominatrix, μπορεί να είναι μια εμπειρία που μπορεί να σου δώσει πολλά οφέλη και να σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου, αν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και αν ξέρεις τι να περιμένεις. Θα πρέπει να ψάξεις με υπομονή για να βρεις την κατάλληλη "ψυχοδραματίστρια" Domina και πάνω από όλα να της φερθείς με σεβασμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στον "χώρο" είναι ειλικρινά και καλοπροαίρετα άτομα.

Όμως υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, που μπορεί να φανείς άτυχος και να πέσεις πάνω σε κάποια που είτε να είναι εκμεταλλεύτρια, απατεώνας ή να είναι ανίκανη σε αυτό που κάνει. Στο BDSM, η ανικανότητα μεταφράζεται αυτόματα σε επικινδυνότητα: Αν επισκεφτείς κάποια που δεν καταλαβαίνει την τέχνη της Κυριαρχίας, θα καταλήξει να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Έτσι, πριν αφήσεις την τύχη σου ή τα χρήματά σου στα χέρια κάποιου ατόμου, φρόντισε να ενημερωθείς. Θα μπορούσες για παράδειγμα να βρεις και να διαβάσεις βιβλία και άρθρα πάνω στο θέμα της Ερωτικής Κυριαρχίας και υποταγής.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στο internet όπου μπορείς να βρεις συμβουλές και πληροφορίες πάνω σε κάθε πλευρά της Γυναικείας Κυριαρχίας. Αλλά πάνω από όλα, θα πρέπει να επισκεφτείς ιστοσελίδες αφιερωμένες στον δικό μας τύπο εναλλακτικού ερωτισμου και να μάθεις τους βασικούς κανόνες με τους οποίους οι συναινούντες ενήλικες παίζουν αυτό το παιχνίδι. Μια καλή αρχή είναι ο ιστοχώρος τoυ Fetishgr.com όπου εκεί συζητούν online άτομα της Ελληνικής Κοινότητας BDSM Οπωσδήποτε, σαν ένα ελάχιστο μέτρο, πριν ξεκινήσεις ένα session με μια Domina, φρόντισε την κανεις να καταλάβει τι ψάχνεις και βεβαιώσου πως είναι καλή γνώστρια και σέβεται τα όρια σου. Αν είναι δυνατόν μπορείς να ρώτησεις γι αυτήν άτομα του χώρου και αν κάποιοι την γνωρίζουν και την σέβονται.

Αν δεν ανήκεις σε κάποιες ομάδες, ή δεν γνωρίζεις κανένα μέσα από τον χώρο του BDSM, τότε έλα σε επαφή με άτομα του "χώρου", είτε μέσω του Fetishgr forum, είτε και μέσα από άλλες, ρωτώντας αν κάποιος την γνωρίζει. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, αρκετές που δηλώνουν επαγγελματίες Dominatrix, δεν έχουν σχέσεις με τον χώρο του BDSM. Αν κάποια Domina δεν μπορεί να σου υποδείξει έστω και ένα όνομα ατόμου του χώρου που να μπορεί να εγγυηθεί για εκείνη, τότε ψάξε αλλού! Είναι πολύ σημαντικό ότι θα πρέπει να είναι κάποιος που την γνωρίζει στην πραγματική ζωή της και όχι το όνομα κάποιου υποτακτικού που την γνωρίζει μόνο μέσω email, ή ατόμου που την γνωρίζει μόνο μέσω irc.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πέσεις σε κάποιο άτομο που έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους για να μην πει κάτι καλό γι αυτήν, οπότε θα κάνεις καλά να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Για την δική σου ασφάλεια, ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες:

ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Τα email που έστειλες και αντάλλαξες μαζί της πριν από την πρώτη επίσκεψη, θα πρέπει να έχουν κάποιο νόημα και να είναι σαφέστατα. Επίσης τα τηλεφωνήματα, που θα πρέπει να γίνονται χωρίς απόκρυψη του αριθμού σου, φροντίσε να είναι σύντομα, περιεκτικά και να απαντάς με ειλικρίνια σε ότι Εκείνη σου ζητά. Έτσι, θα αξιοποιήσεις τον χρόνο σου. Φρόντισε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο Της και μην Την κρατάς στο τηλέφωνο.

Μην ξεχνάς, ότι η συγκεκριμένη Domina είναι επαγγελματίας και ο χρόνος Της είναι πάντα πολύτιμος. Όρισε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο για μια πρώτη σας συνάντηση, όπου εκεί θα συζητήσετε τα θέματά μαζί Της. Να είσαι πάντα συνεπής στο ραντεβού που έχετε συμφωνήσει και αν προκύψει οτιδήποτε και πρέπει να ακυρωθεί, ή αν θα καθυστερήσεις για σοβαρό λόγο, ενημέρωσε Την. ...

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;

Παρόλο που είναι Επαγγελματίες Domina, υπάρχουν μερικές, ιδιαίτερα οι Lifestylers, που μετά από κάποια συνάντηση και συζήτηση με υποτακτικούς, μπορεί και να μην δεχτούν να συνεχίσουν σε κάποιο session. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος, είτε με την συζήτηση, είτε με το style του, δεν τους "βγάζει" αυτό που Εκείνες ζητούν. Φυσικά, και έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον υποτακτικό που θα χρησιμοποιήσουν, όπως και ο υποτακτικός έχει την δυνατότητα μετά από κάποια συνάντηση μαζί Τους, να μην καταλήξει στο να χρησιμοποιηθεί. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν μια που το BDSM και ότι αυτό περιλαμβάνει, είναι καθαρά ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και βασίζεται, εκτός από την επιθυμία και την φαντασίωση, στην χημεία που μπορεί να προκύψει μεταξύ των συναινούντων ενηλίκων. Eκτίμησε την ειλικρίνεια Τους και μην απογοητευτείς. Ξαναπροσπάθησε μαζί τους ίσως, ή ψάξε να βρεις μια άλλη Domina.

ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ:

Δεν είναι όλες οι Domina καλές σε όλα τα φαντασιακά σενάρια, ούτε τα απολαμβάνουν όλα. Κάποιες π.χ. μπορεί να είναι καταπληκτικές με το μαστίγιο, αλλά να μην καταλαβαίνουν καλά τις ανάγκες ενός υποτακτικού που επιθυμεί να ντυθεί με γυναικεία ρούχα για να βιώσει το session. Μπορεί ακόμη να μην αντιλαμβάνονται τις ανάγκες ενός ποδολάτρη, ο οποίος επιθυμεί μόνο να λατρέψει τα πόδια μιας Κυρίας, αλλά ο ίδιος να μην επιθυμεί παιχνίδια Κυριαρχίας και υποταγής. Για αυτό το λόγο, όταν θα μιλήσετε μαζί Της, ρωτήστε την αν γνωρίζει αυτού του είδους τις φαντασιώσεις και αν έχει εμπειρία με αυτές.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ:

Να περιγράφεις πάντα ξεκάθαρα στην Domina τις φαντασιώσεις σου, για να γνωρίζει τι επιθυμείς και για να προετοιμαστεί για αυτές. Μια Επαγγελματίας Domina έχει έλθει σε επαφή και γνωρίζει όλων των ειδών τις φαντασιώσεις και όλες τις ιδιαιτερότητες. Για αυτό να μην ντραπείς να τις πεις τις βαθύτερες σου φαντασιώσεις και το πως θα επιθυμούσες να χρησιμοποιηθείς από Αυτήν. Καλύτερα είναι να "κοκκινίσεις" λίγο στην αρχή, παρά να φύγεις απογοητευμένος στο τέλος. Αν δεν έχεις καταλήξει τι είναι αυτό που επιθυμείς, μην καλέσεις μια Επαγγελματία, πριν αποφασίσεις. Μια άλλη λύση είναι να κλείσεις ένα ραντεβού (επί πληρωμή ίσως) και να μιλήσεις μαζί Της αρκετά γι' αυτό, ή αν δεν τολμάς να μιλήσεις για σένα, να μιλήσετε γενικά για το πώς εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα μέσα από το BDSM και μέσα από αυτή την κουβέντα, ν' ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε ελκύει. Η εμπειρία τους και η κατανόηση τους σαφώς μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για σένα. Οι περισσότερες Επαγγελματίες θα συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.

ΑΜΟΙΒΗ - "ΦΟΡΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ":

Οι αμοιβές (τέλη υποτέλειας) ποικίλουν. Για παράδειγμα, οι καλύτερες Domina του κόσμου, στην Νέα Υόρκη και το Παρίσι, χρεώνουν εκατοντάδες δολάρια για μια ώρα και αρκετές χιλιάδες για μια ολόκληρη μέρα. Σε γενικές γραμμές, στην Ελλάδα η τιμή εξαρτάται από την φήμη και την εμπειρία της Επαγγελματία Domina στο χώρο, από την πολυπλοκότητα των προσδοκιών σου, από το αν διαθέτει τον προσωπικό Της χώρο (dungeon) με αξεσουάρ και παιχνίδια, όπως και από το χρόνο που θα ασχοληθεί μαζί σου. Ένας άλλος βασικός παράγοντας που επηρεάζει την αμοιβή, είναι η επισκεψιμότητα σου. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι αν γίνεις τακτικός υποτακτικός Της, τότε η αμοιβή θα μειωθεί αρκετά. Η τιμή, επίσης, μπορεί να εξαρτηθεί από το αν θα πρέπει να ταξιδέψει για να συναντηθεί μαζί σου, οπότε και θα πρέπει πλέον της αμοιβή Της να καλύψεις εσύ τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής της.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ "ΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ": Όταν επισκέπτεσαι μια Επαγγελματία Domina, σκέφτεσαι ότι πληρώνεις για μια υπηρεσία και έχεις το δικαίωμα να λάβεις αυτό που περιμένεις σαν αντάλλαγμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να διατάζεις την Επαγγελματία (αν είναι δυνατόν!), ή να Της λες τι θα κάνει (απαράδεκτο!), γιατί αυτό θα έχει σαν σίγουρο αποτέλεσμα να σε πετάξει έξω! Επίσης, το ότι πληρώνεις, δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να τις υποβάλεις τους όρους σου, παρά μόνο αναφέρεις τα όρια σου, πριν το session. Κατά την διάρκεια του session, δεν συζητάς τίποτα. Αυτό που σημαίνει είναι πως σε αντάλλαγμα με τα χρήματα σου, Εκείνη έχει αντιληφθεί μετά από συζήτηση που έχετε κάνει προηγουμένως, το πως μπορεί να σε χρησιμοποιήσει και να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις την φαντασίωση σου, στο καλύτερο δυνατόν που μπορεί να το κάνει αυτό.

Κάποιοι υποτακτικοί έχουν την τάση να δοκιμάζουν τις Επαγγελματίες με το να προσπαθούν να τις χειραγωγήσουν. Ο πιο κοινότυπος τρόπος για να το κάνουν αυτό με μια Επαγγελματία είναι να παζαρεύουν την τιμή. Μπορείς να ρωτήσεις ΜΙΑ φορά μόνο αν θα μπορούσε να σου κάνει κάποια καλύτερη τιμή. Αν το κάνει, έχει καλώς. Αν δεν το κάνει, δέξου το και σεβάσου μια επαγγελματική απόφαση Της. Μην γκρινιάζεις για τα οικονομικά σου προβλήματα. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τιμή Της, αυτό δεν είναι δικό Της πρόβλημα.

Μπορείς εναλλακτικά να βρεις κάποια φτηνότερη, ή να μαζέψεις τα χρήματα και να ξαναπάς όταν θα μπορείς. Παρομοίως, όταν λήξει ο χρόνος για τον οποίο πλήρωσες (είτε αυτός είναι μια ώρα, είτε περισσότερο), μην προσπαθήσεις να την χειραγωγήσεις να σου τον επεκτείνει δωρεάν. Αν θες να συνεχίσεις, ρώτα αν μπορείς να πληρώσεις για περισσότερο χρόνο. Αν επισκεφτείς αρκετές Επαγγελματίες θα ανακαλύψεις πως αρκετές θα σου δώσουν από μόνες τους επιπλέον χρόνο για τα χρήματα σου. Όμως αυτό είναι δική Τους απόφαση, όχι δική σου.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ:

Μια συνειδητοποιημένη Επαγγελματίας θα πρέπει να συζητήσει για μια λέξη-κλειδί (safeword - keyword) πριν απλώσει χέρι πάνω σου. Η λέξη-κλειδί είναι η λέξη που ο υποτακτικός μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σταματήσει την δράση του session, όταν αυτός αισθανθεί πως η Domina προχωράει πολύ πιο πέρα από τα όρια του, που μπορεί αυτός να αντέξει (Στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται συνήθως η λέξη "'Έλεος" σαν λέξη κλειδί). Τις περισσότερες φορές η Επαγγελματίας θα σου πει Εκείνη για την λέξη-κλειδί. Αν αυτό δεν συμβεί, ζήτησε το εσύ. Αν Εκείνη δεν γνωρίζει τι είναι αυτό, ή ακόμα χειρότερα, αρνηθεί να σου δώσει μια λέξη, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τις γνώσεις Της στο θέμα, οπότε θα σε συμβούλευα να εγκαταλείψεις την ιδέα να σε χρησιμοποιήσει η συγκεκριμένη.

Οι πελάτες μπορεί να είναι γυμνοί, ή και όπως τους ζητά η Domina να παρουσιαστούν στο session. Οι Επαγγελματίες, από την άλλη, πάντα φορούν ρούχα. Αυτά είναι ανάλογα με το προσωπικό Τους στυλ ή με το πως εκφράζουν τα φετιχιστικά Τους ένστικτα. Κάποιες φορούν δερμάτινα και vinyl, ψηλοτάκουνες μπότες, γόβες, γάντια και καπέλα, άλλες αρέσκονται στο να φορούν κορσέδες και κάλτσες ή και δαντελένια εσώρουχα. Φυσικά, υπάρχουν και Αυτές που φορούν κλασικά σύνολα. Το ντύσιμο Τους, εξαρτάται επίσης από την διάθεσή Τους. Εάν υπάρχει φαντασίωση από τον υποτακτικό να φοράει η Domina κάτι ιδιαίτερο, αυτό μπορεί να συζητηθεί πριν από την συνάντηση και Εκείνη θα φροντίσει να φορά κάτι ανάλογο με αυτή την επιθυμία που έχει εκφραστεί.

Οι πραγματικές Επαγγελματίες Domina δεν θα προβούν σε σεξουαλική πράξη μαζί σου, γιατί ΔΕΝ είναι ιερόδουλες. Σου προσφέρουν μόνο το πλαίσιο για να εκπληρώσεις την βαθύτερη φαντασίωση σου και τίποτε άλλο. Αυτές είναι άλλωστε και οι πεποιθήσεις Τους. Γι' αυτό μην ζητάς ποτέ κάτι τέτοιο από Εκείνες. Γι' αυτή την μορφή σεξουαλικής ανάγκης και εκτόνωσης υπάρχουν για να εξυπηρετούν άλλες κυρίες. Έτσι λοιπόν αν εκφρασθεί η επιθυμία σου αυτή είναι και ένας λόγος για να μην σε δεχτούν.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ:

Να ενημερώσεις για οποιοδήποτε θέμα υγείας που μπορεί να έχεις (όπως π.χ., άσθμα, διαβήτη, επιληψία, αρθρίτιδα, καρδιά, κλπ.), για οποιοσδήποτε φυσικούς περιορισμούς μπορεί να έχεις, για εγχειρήσεις που έχεις κάνει, αν είσαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ή οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας είναι σχετικό. Σίγουρα δεν θέλεις να βρεθείς σε υπογλυκαιμικό σοκ ενώ είσαι δεμένος, ή να πάθεις κρίση άσθματος με ένα φίμωτρο στο στόμα. Ούτε θέλεις να επιβαρύνεις το γόνατο σου, με το να γονατίσεις και έχεις κάποια μορφή ισχιαλγίας ή πρόβλημα μηνίσκου. Θα ήταν ιΙδεατό να σε ρωτήσει η Domina για αυτά τα θέματα. Επειδή όμως μπορεί να tης ξεφύγει πάνω στην συζήτηση, θα πρέπει εσύ οπωσδήποτε να την ενημερώσεις.

Αν, παρόλα αυτά, την ενημερώσεις και είτε δεν ενδιαφερθεί, είτε διαπιστώσεις πως δεν τα λαμβάνει υπόψη της σε αυτό που κάνει μαζί σου, κάτι σίγουρα δεν πάει καθόλου καλά. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις σημασία στην καθαριότητα της Ίδιας και του χώρου της. Αν διαπιστώσεις αταξία στο χώρο της, ή ότι κάνει χρήση οργάνων και ιδιαίτερα αυτών που είναι σε μεγάλη επικινδυνότητα για μολύνσεις, όπως π.χ. τα ιατρικά παιχνίδια, κλπ. και δεν χρησιμοποιεί στα ιδιαίτερα σας παιχνίδια γάντια μιας χρήσεως, απολυμαντικά κλπ., δεν χρειάζεται να σου πω ότι η συγκεκριμένη δεν έχει τον στοιχειώδη σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και ζωή.

Οι σοβαρές Επαγγελματίες Domina υποβάλλονται από τον Νόμο και άλλες το κάνουν από μ'ονες τους, σε συχνές ιατρικές εξετάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την προσωπική τους υγεία και κατ' επέκταση, και των υποτακτικών τους. Αυτό συμβαίνει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, έστω και αν αυτές δεν έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τους υποτακτικούς που τις επισκέπτονται.