sameplaceclub Greek dungeon

Για εμάς

Οι Μιstress του SaMe Place Dungeon

Καλώς όρισες στην ιστοσελίδα μας.

Αν σου αρέσουν οι Κυρίαρχες Γυναίκες, είσαι άνω τον 21 ετών, ψάχνεις καινούριες σεξουαλικές εμπειρίες, και σου αρέσουν τα εγκεφαλικά ερωτικά παιχνίδια εγώ, μαζί με της φίλες μου, μπορούμε να της ικανοποιήσουμε. Θα μας λατρέψεις , θα μας ποθήσεις και θα σε υποτάξουμε ως ένα υποκείμενο το οποίο θα μας υπηρετεί πιστά και χωρίς ατομική βούληση. Θα σε κάνουμε χαλί να σε πατήσουμε, θα σε μαστιγώσουμε , θα σε κάνουμε να νιώσεις μικρός και αδύναμος , θα εισέλθουμε εντός σου με strap on, θα γευτείς την χρυσή βροχή από όλα τα κορίτσια μαζί και θα έχεις τον τέλειο οργασμό. Θα σε μάθουμε πως να υπηρετήσεις μια Κυρίαρχη γυναίκα και πως να το ευχαριστηθείς. 

Εάν είσαι αρχάριος ή ψάχνεις να υπηρετήσεις ένα ζευγάρι καλλίγραμμα γυναικεία πόδια χωρίς πόνο, πάνω σε δωδεκάποντα ψηλοτάκουνα εγώ διαθέτω τα απαραίτητα για να ικανοποιήσω το φετίχ σου. Εάν η αισθησιακή υποταγή (sensual domination) με μία επιβλητική Αφέντρα είναι η ερωτική φαντασίωση σου βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να την πραγματοποιήσεις.

Όταν αποφασίσετε να έρθετε στο SaMe Place Dungeon, πρέπει να έχετε συμφωνήσει και να έχετε αποδεχτεί τους κανόνες και το ύφος Κυριαρχίας των Mistress. Είμαστε Κυρίες και ξέρετε τη θέση σας απεναντί μας. Διασκεδάστε μας με πάθος και έμπνευση και τότε το σώμα σας θα γίνει για εμάς ο χώρος αναψυχής μας για να το πειράξουμε, να το βασανίσουμε, να το ευχαριστήσουμε και να το προκαλέσουμε παίζοντας με τις αισθήσεις.

  • Δημιουργούμε ένα μεθυστικό κοκτέιλ πόνου και ευχαρίστησης, Κυριαρχίας, υποταγής και ταπείνωσης.
  • Παίρνουμε την ικανοποίηση μέσα από τον συνδυασμό των αισθησιακών και σαδιστικών τεχνικών που θα τεντώσουν την αντοχή σας πέρα από προηγούμενα όρια ανοχής.
  • Χρησιμοποιούμε τις τιμωρίες για τη διόρθωση, την βελτίωση και την πειθαρχία. Η πειθαρχία δίνει την κατεύθυνση και οδηγεί στην εκπλήρωση των πόθων.
υποταγή σκλάβου

Για εμάς το BDSM είναι πρωτίστως δυο πράγματα: Είναι μια φυσική ικανότητα ενίσχυσης των σεξουαλικων επιθυμιών και του δυναμικού της ανταλλαγής δύναμης και αφετέρου είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι που ποθώντας το, εκπληρώνει και τις ψυχολογικές μας ανάγκες. Είναι μια μέθοδος έκφρασης που επιτρέπει την εξερεύνηση και την ανάπτυξη των φαντασιώσεων σε ένα ασφαλές, λογικό και φυσικά σε ένα συναινετικό περιβάλλον (SSC). Είμαστε οπαδοί της άποψης ότι το BDSM είναι μια ακατέργαστη τέχνη, μια μέθοδος έκφρασης και εναλλακτικής εσωτερικής ομορφιάς, που ψάχνει διεξόδους για να εκφρασθεί και χρησιμοποιούμε τη δυναμική της ανταλλαγής δύναμης για να υψώσουμε τις αισθήσεις της ευχαρίστησης και του πόνου.

Σας επιτρέπουμε να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας παράλληλα με τις πεποιθήσεις μας, που μέσα στα τρέχοντα κοινωνικά κλίματα είναι η καθεμία αποδεκτή και είναι επίσης για σας ένα συνοθύλευμα επάνω σε ακραίες και σκοτεινές σκέψεις, που επιθυμείτε να εκδηλωθούν. Για εμάς αυτές οι απόψεις, προσδιορίζουν τους φόβους εκείνων που απλά δεν καταλαβαίνουν. Απευθυνόμαστε όμως σε εκείνους που καταλαβαίνουν και που είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν στον εαυτό τους, αυτήν την μοναδική και έντονη ενέργεια. Αυτοί θα πρέπει να έχουν μια ισχυρή αίσθηση και μια αφθονία ενθουσιασμού και φαντασίας. Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε μια εσωτερική ανάταση και μια εσωτερική γαλήνη που θα σας ολοκληρώνει και θα σας ικανοποιεί. Το BDSM ανήκει στην κατηγορία του "εναλλακτικού τρόπου ζωής", που καλύπτει πολλές παραλλαγές της μοναδικής αυτής έκφρασης.

Το τι ένα άτομο ορίζει ως αποδεκτό, μπορεί για κάποιο άλλο άτομο να είναι ένας σκληρός περιορισμός και όριο. Τα προσωπικά όρια είναι απαραίτητα και φυσικά είναι μια ανάγκη, αλλά πιστεύουμε ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν πρέπει ποτέ να περιοριστεί εφ' όσον τηρείται ο κώδικας SSC. Σε εκείνους που έχουν το πλεονέκτημα να ακολουθήσουν αυτήν την πορεία, το ταξίδι είναι συναρπαστικό και αναζωογονητικό... Σ΄ εκείνους που είναι εγκρατείς ή ανίκανοι να βρουν μια διέξοδο για να εκφραστούν, μπορεί αυτή η έλλειψη να λειτουργήσει και ως ψυχολογική φθορά, και μπορεί να τους αφήσει και μια ελλιπή προσωπική αίσθηση στην ύπαρξης τους. Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνει αυτόν τον τρόπο ζωής τόσο προκλητικό και τόσο μοναδικό, είναι οι πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες των ατόμων και οι ανάγκες τους, όπως και οι διεξόδοι έκφρασης των φαντασιώσεων τους.

Μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας υποτακτικό, σκλάβο, μαζοχιστή, φετιχιστή, kinky, bottom ή cross dresser για να του δώσετε μια ονομασία, αλλά αυτές οι ετικέτες δίνουν μόνο έναν πολύ γενικό οδηγό, που σας κάνει να αισθάνεστε ότι ανήκετε κάπου. Αυτός ο προσδιορισμός σας, βοηθά και λειτουργεί αντίστοιχα και σε μας, σαν οδηγός για σας καθοδηγήσουμε πιο εύκολα και άνετα, σε ένα μονοπάτι, επειδή ξέρουμε ότι όταν φθάσετε στη νιρβάνα της ζωής σας, θα αισθανθείτε την ολοκλήρωση. Πώς το ξέρουμε αυτό? Το ξέρουμε αρκετά καλά, απλά επειδή εμείς, έχουμε βρει το δικό μας μονοπάτι.