sameplaceclub Greek dungeon

Κίνδυνοι κατά την εξάσκηση BDSM

Τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το BDSM;

κίνδυνοι bdsm

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κίνδυνοι που υπεισέρχονται στην πρακτική του Ερωτικού Σαδισμού είναι υπαρκτοί και ουσιαστικοί. Αυτό πρέπει να το έχει υπόψη του κάθε οπαδός του Ερωτικού Σαδισμού, καθώς η επίγνωση των υφιστάμενων κινδύνων σε συνδυασμό με την ακριβή εκτίμηση της σοβαρότητάς τους, χωρίς υπεραπλουστεύσεις και χωρίς υπερβολές, είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή τους. Οι κίνδυνοι που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και συνδέονται στενά με την πρακτική του Ερωτικού Σαδισμού προέρχονται από τρεις κύριες πηγές:

ΥΓΕΙΑ: Όπως σε κάθε ερωτική πράξη έτσι και στον Ερωτικό Σαδισμό υπάρχει πάντα η πιθανότητα έκθεσης σε αφροδισιακά νοσήματα. Το πλέον σοβαρό νόσημα είναι βέβαια το AIDS. Ωστόσο, δεν είναι σπάνιες η βλεννόρροια και οι μολύνσεις στα γεννητικά όργανα, όπως ο έρπις και οι μύκητες. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να μην είναι θανατηφόρες, εν τούτοις όμως έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις, ιδίως στις γυναίκες. Εκτός από τις αφροδίσιες υφίσταται ο κίνδυνος προσβολής και από άλλες μολυσματικές νόσους, όπως η ηπατίτιδα, που απαιτούν μακροχρόνια θεραπεία. Τέλος, υφίστανται ιατρικοί κίνδυνοι εξαιτίας της έντονης σωματικής καταπόνησης που προκαλεί η συνεδρία τόσο σε αφέντες όσο και σε δούλους, η οποία μπορεί να προκαλέσει μέχρι και εμφράγματα, ιδιαίτερα σε άτομα που δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση ή δε γνωρίζουν ότι έχουν ιατρικό πρόβλημα.

ΑΓΝΟΙΑ - ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ - ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ: Η συμμετοχή σε συνεδρίες, ιδιαίτερα σε προχωρημένες, απαιτεί εμπειρία, καλό σχεδιασμό και αυτοέλεγχο. Υπάρχουν πολλοί, ιδιαίτερα Αφέντες/Αφέντρες, που έχοντας δει κάποιες σαδιστικές ταινίες πιστεύουν ότι μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες μιας συνεδρίας και αναζητούν επιπόλαιους παρτενέρ, τους οποίους θέτουν σε μεγάλους κινδύνους.

ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ: Κατά την περιπλάνησή σας στον κόσμο του Ερωτικού Σαδισμού είναι πιθανό να διασταυρωθείτε με υστερόβουλους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το κοινωνικό στίγμα που φέρουν καλώς ή κακώς οι οπαδοί του Ερωτικού Σαδισμού προσπαθούν να τους εκμεταλλευθούν. Μερικοί τύποι υστερόβουλων από τους οποίους πρέπει να φυλάσσεστε είναι οι εξής:

ΑΚΡΑΙΟΙ: Πρόκειται για επικίνδυνους, οι οποίοι δεν έχουν όρια στην πρακτική του Ερωτικού Σαδισμού. Δεν τηρούν κανένα κανόνα και αποσκοπούν στην μονομερή ικανοποίησή τους. Τέτοιοι τύποι παρουσιάζονται σαν πλήρως συνειδητοποιημένοι Aφέντες που επιζητούν συνεργασία με τους δούλους τους. Όμως, κατά τη συνεδρία εμφανίζουν το πραγματικό πρόσωπό τους προκαλώντας σοβαρά τραύματα που μπορεί να οδηγήσουν τα θύματά τους μέχρι και στο νοσοκομείο.

ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ: Πρόκειται για απατεώνες και εκβιαστές, οι οποίοι αποσκοπούν στην οικονομική εκμετάλλευσή σας. Αυτοί προσπαθούν να σας παγιδεύσουν και να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ενασχόλησή σας με τον Ερωτικό Σαδισμό, τα οποία εν συνεχεία χρησιμοποιούν ως μέσο για να σας αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Οι υστερόβουλοι είναι τέλειοι ηθοποιοί και ξέρουν να εκμεταλλεύονται το πάθος σας. Η μόνη ενέργεια που έχει αποτέλεσμα εναντίον τους είναι να τους εκθέσετε καταγγέλλοντας τους και να μην υποκύπτετε στις απαιτήσεις τους.

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να τιμωρηθούν γιατί η δράση τους αποτρέπει πολλούς να ενασχοληθούν με τον Ερωτικό Σαδισμό, στερώντας σας πιθανούς παρτενέρ κι εμποδίζοντάς σας να ικανοποιήσετε τις καθ' όλα σεβαστές και νόμιμες επιθυμίες σας. Δυστυχώς στην Ελλάδα, όπου δεν υπάρχουν οργανωμένες κοινότητες, οι οπαδοί του Ερωτικού Σαδισμού καλούνται να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους μόνοι τους.