sameplaceclub Greek dungeon

Όχι σεξ στην επαγγελματική κυριαρχία

Επάγγελμα Dominatrix

επάγγελμα dominatrix

Όσο καιρό ακολουθώ το BDSM σαν τρόπο ζωής και ειδικά τον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι πλέον σαν Pro Domme, ακούω συνεχώς παρακαλετά ή ακόμα απαιτήσεις (!), διάφορα επιχειρήματα, θέσεις και απόψεις για το αν θα πρέπει να κάνουμε sex με τους υποτακτικούς μας. Aυτος είναι και ο λόγος που έχω εξαντλήσει πλέον διεξοδικά το θέμα με τις γνωστές μου lifestyle Mistress, αλλά και με τις πιο γνωστές και καλές επαγγελματίες Mistress που γνωρίζω στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το θέμα αυτό ξεκίνησε από παλιά, πριν ακόμα ασχοληθώ με το Pro Domination, όταν άκουσα μια καλή μου φίλη επαγγελματία Mistress να κάνει μια πολύ σωστή ερώτηση:

"Γιατί ΔΕΝ θα πρέπει να κάνουμε ποτέ sex με τους υποτακτικούς πελάτες; Ποιος είναι αυτός ο κανόνας που το απαγορεύει και γιατί το απαγορεύει;" Κάθισα λοιπόν και το έψαξα και έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Γιατί οι σωστές Επαγγελματίες δεν κάνουν ποτέ sex με τους πελάτες τους και κατω από ποιες προϋποθέσεις οι lifestyle Dommes κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους; Καταρχάς τίθεται το βασικό ερώτημα: Τι είναι sex και τι αποτελεί sex για μια Γυναίκα Κυρίαρχο και τι για έναν αρσενικό υποτακτικό; Για να απλοποιήσω τα πράγματα, θα αναφερθώ στο sex όπως βιώνεται μέσα από το πλαίσιο του BDSM.

Πως αντιλαμβάνετε το σεξ ένας άνδρας;

Αν εξετάσουμε το πώς είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο κορμί, το sex για το θηλυκό είναι σε γενικές γραμμές εσωτερικό, συναισθηματικό, ενώ το πέος εισέρχεται μέσα της. Για εκείνη, το sex είναι μια έκφραση οικειότητας και κατά την διάρκειά του, είναι ευάλωτη και ευαίσθητη. Το sex για έναν άνδρα είναι κυρίως εξωτερικό, φυσικό και διεισδυτικό. Για εκείνον, η διείσδυση είναι η επιβεβαίωση της δύναμης και της ισχύος του πάνω στο θηλυκό. Μέσα στο πλαίσιο του (μη-επαγγελματικού) BDSM, στην καθημερινή ερωτική ζωή των οπαδών του χώρου, μπορούν να λάβουν χώρα συγκεκριμένες ερωτικές πρακτικές, που είναι όμως αυστηρά καθορισμένες και προφανώς αυτό συμβαίνει ασυνείδητα.

Αναφερόμενη στους υποτακτικούς, θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχετε βιώσει ποτέ μια ανάλογη εμπειρία με κάποια Mistress ή είναι κάτι που ακόμα δεν σας έχει συμβεί; Έχετε αναρωτηθεί αν συνέβη, γιατί συνέβη; Μήπως είναι καιρός να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι και να σκεφτούμε με εκείνο που περιέχει τον εγκέφαλό μας, που είναι ένα ακόμα πιο ερωτικό όργανο; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το sex μπορεί να συμβεί σε μια σκηνή BDSM ανάμεσα σε μια Αφέντρα και έναν υποτακτικό, σε προσωπικό φυσικά επίπεδο. Ο κυριότερος λόγος από αυτούς, είναι πως η Domina μπορεί να κάνει αυτό που θέλει στον υποτακτικό της, όταν το θέλει και όπως το θέλει και το μόνο που μετράει είναι οι επιθυμίες και τα καπρίτσια της και φυσικά με την βασικότατη προϋπόθεση, πως όλοι οι συμμετέχοντες συναινούν σε αυτό που συμβαίνει και πως το παιχνίδι μεταξύ τους είναι απόλυτα Λογικό και Ασφαλές.

Τι ξεχωρίζει της επαγγελματίες Domina από της ερασιτέχνες;

Είναι κοινώς αποδεκτό και αντικειμενικά ότι το Επαγγελματικό Domination, μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτό που αποκαλείται γενικότερα και παγκοσμίως ως "Βιομηχανία του Sex". Η βασική διαφορά όμως είναι πως οι Επαγγελματίες Domina προσφέρουν καταρχάς αισθησιασμό, κάνοντας πραγματικότητα τις φαντασιώσεις (όσο αυτό είναι εφικτό) αλλά δεν προσφέρουν απαραίτητα και ερωτικές υπηρεσίες. Αν η φαντασίωση ενός υποτακτικού άνδρα, περιλαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση (σε αντίθεση με την αισθησιακή), από μια επαφή που θα έχει με μια Κυρία, το που θα πρέπει να καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσά τους, είναι ένα θέμα που θέλει πολύ συζήτηση. Κάποιοι υποψήφιοι υποτακτικοί που επικοινωνούν μαζί μου και επιθυμούν να έρθουν Dungeon, στην ερώτησή μου ποια είναι τα φετίχ τους, μεταξύ άλλων μου απαντούν πως "έχουν ένα μεγάλο φετίχ για το αιδοίο των γυναικών" (!!!) Τους πληροφορώ λοιπόν πως όλοι οι άνδρες έχουν αυτό το φετίχ, όπως επίσης και όλες οι λεσβίες!!!

Προσθέτω επίσης, πως αν η φαντασίωσή τους περιλαμβάνει την επαφή με τα γεννητικά όργανα μιας Αφέντρας, καλό είναι να ψάξουν να βρουν μια άλλη "Domina" που θα είναι διατεθειμένη να προβεί σε μια τέτοια πράξη. Είναι γεγονός πως κάποιοι υποτακτικοί, λανθασμένα πιστεύουν πως μια Γυναίκα δεν μπορεί να απολαύσει μια σκηνή, χωρίς να έχει σεξουαλική εκτόνωση (δηλαδή να έχει οργασμό, αληθινό ή προσποιητό). Για αυτό τον λόγο δηλώνουν πως απολαμβάνουν να "ικανοποιούν στοματικά μια Mistress". Αλήθεια, αν η Mistress επιτρέψει σε κάποιον "την μεγαλύτερη από όλες τις τιμές", έχετε αναρωτηθεί και σε ποιόν άλλο θα το έχει επιτρέψει πριν από εσάς; Οι καιροί είναι παράξενοι και ο αισθησιασμός του BDSM είναι όντως μια πραγματική εναλλακτική λύση στους σεξουαλικούς κινδύνους τις εποχής μας.

Σεξ και αισθησιασμός

Μια επαφή η οποία δεν είναι βασισμένη στο sex, αλλά στον αισθησιασμό, είναι μια πραγματική προστασία για όσους σέβονται τον εαυτό τους και τους συντρόφους τους. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που το sex ΔΕΝ πρέπει να αποτελεί μέρος μιας Επαγγελματικής σχέσης BDSM. Κάποιοι από τους υποτακτικούς που μας επισκέπτονται είναι γιατί σέβονται τους εαυτούς τους, αλλά και τους παρόντες συντρόφους τους και επιθυμούν να βιώσουν μια αισθησιακή εναλλαγή δύναμης, χωρίς να χρειάζεται να εκθέσουν τους εαυτούς τους, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν Επαγγελματίες Dominatrix που δεν πτοούνται από όλα αυτά τα επιχειρήματα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να συνδυάσουν το sex με το BDSM.

Έτσι η ασχολία τους θα μπορούσε θεωρητικά να αποδειχτεί πολύ κερδοφόρα. Αν λοιπόν μια "παραδοσιακή" Domina, αποφάσιζε να προσφέρει session με σεξουαλική επαφή στους πελάτες της, θα μπορούσε άνετα να διπλασιάσει τα εισοδήματά της... ή μήπως δεν είναι έτσι; Ο πειρασμός αυτός, μπορεί να είναι μεγάλος για ορισμένες επαγγελματίες, μια και μπορεί να πιστεύουν πως κάτι τέτοιο μπορεί και να τις βοηθούσε προκειμένου να αντέξουν πιο εύκολα τα τεράστια έξοδα που έχουν. Αυτό θα τα καταλάβαινε κανείς αν σκεφτεί κανείς το τεράστιο κόστος που έχει για να διατηρηθεί ένα πλήρες εξοπλισμένο dungeon, με ένα τεράστιο δυσβάσταχτο ενοίκιο να τρέχει κάθε μήνα, με την αγορά πανάκριβων επίπλων BDSM, πολλών και διάφορων παιχνιδιών και εργαλείων, για να μην αναφέρουμε το κόστος που έχουν τα φετιχιστικά της ρούχα, τα παπούτσια και οι μπότες. Μια απλή εμφάνιση μιας Domina κοστίζει το λιγότερο μέχρι και 400-500 ευρώ.

Το BDSM κοστίζει

Μην ρωτάτε πόσο κοστίζει το ίδιο, αν το υλικό είναι από δέρμα ή rubber, latex που σκίζεται και κάθε λίγο και τα ρούχα από την φθορά, αχρηστεύονται! Αυτό δεν περιλαμβάνει το μακιγιάζ της, την φροντίδα των μαλλιών της, το μανικιούρ και το πεντικιούρ της, για να μπορεί να εμφανίζεται άψογη μπροστά στους υποτακτικούς της και να τους επιτρέψει να βιώσουν την ομορφιά της. Οπότε το λιγότερο που θα της κοστίσει μια τέτοια εμφάνιση, είναι στα 1000 ευρώ! Θα μπορούσε λοιπόν και να το κάνει! Ένα μεγάλο μυστικό είναι πως το χρήμα, σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τους άνδρες και διαφορετικά για τις Γυναίκες. Το χρήμα προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας σε μια Γυναίκα. Αυτός είναι και ο λόγος, που τα χρήματα είθισται να προσφέρονται στην αρχή μιας συνάντησης για ένα session, εναλλαγής αισθησιασμού και δύναμης, μεταξύ μιας Κυρίαρχης Γυναίκας και ενός υποτακτικού άνδρα.

Οι άνδρες, υποσυνείδητα, παραχωρούν την ισχύ τους μέσα από την καταβολή "Τελών Υποτέλειας" και αφήνονται απόλυτα στα χέρια της. Από την πλευρά της, η Γυναίκα χρειάζεται μια αίσθηση ασφάλειας, πριν προχωρήσει να μοιραστεί μαζί τους τον αισθησιασμό της. Αυτή η ανάγκη για ασφάλεια, είναι και ο λόγος που ορισμένες Dominatrix αποφασίζουν να συνδυάσουν το Επαγγελματικό Domination με το sex. Οι Mistress του SaMe Place Dungeon έχουμε την άποψη, ότι αυτό στην Ελλάδα έχει περάσει εντελώς λανθασμένα, σαν το "σωστό" και το "κανονικό" που "πρέπει" να κάνει μια Domina. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πολλοί υποτακτικοί άνδρες να απαιτούν (!) και κάτι τέτοιο, μια και αισθάνονται πως επειδή έχουν το χρήμα, έχουν και την δύναμη να καθορίζουν τους όρους του session που πρόκειται βιώσει μαζί μας. Ευτυχώς όμως έστω και ελάχιστες από εμάς τις Κυριαρχικές Επαγγελματίες Γυναίκες, που ασπαζόμαστε τις αρχές της Γυναικείας Κυριαρχίας, έχουμε αποφασίσει να ΜΗΝ επιτρέπουμε σεξουαλική οικειότητα με τους αρσενικούς υποτακτικούς μας.

Οι αφέντρες δεν είναι πόρνες

Δυστυχώς ζούμε στην γκρίζα περιοχή ενός Νόμου, που δεν ξέρει πώς να μας αντιμετωπίσει και μας κατατάσσει, εντελώς λανθασμένα, στην ίδια κατηγορία με τις ιερόδουλες, που ο ρόλος τους είναι εντελώς διαφορετικός, και πολύ πιο παραδοσιακός. Δεν υποτιμούμε την προσφορά τους, μέσα από τα γραφόμενα μας, αλλά ο Νόμος ακόμα δεν μπορεί να αντιληφθεί τον συλλογισμό, πως μια Γυναίκα μπορεί να έχει όλη την δύναμη και τον έλεγχο ενός αρσενικού, ούτε επίσης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτή αποφασίζει, με ποιον θα προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή. Έτσι ισοπεδώνει με την λογική του και δεν επιτρέπει τον διαχωρισμό μεταξύ πόρνης και Dominatrix. Εδώ φτάνουμε, στο βασικότερο λόγο, που δεν επιτρέπει μια πιο προσωπική ερωτική σχέση ανάμεσα σε μια Domina και έναν υποτακτικό: Μια τέτοια σχέση είναι ενάντια στις βασικές αρχές της Εναλλαγής Δύναμης ανάμεσα σε Κυριαρχικές Γυναίκες και υποτακτικούς άνδρες.

Οι Επαγγελματίες Domina είναι και πρέπει να είναι πάντα οι "Ανέγγιχτες Θεές" των υποτακτικών τους. Πρέπει να είναι κάποιες που εκείνοι δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν ποτέ. Η ακριβής μετάφραση του όρου "Dominatrix" και του υποκοριστικού του "Domina", είναι "Κυρία". Είναι αυτό το "ανώτερο" πλάσμα, στα πόδια του οποίου ο υποτακτικός παραδίδει την δύναμή του. Είναι η τρομερή και αισθησιακή Θεά των πιο σκοτεινών ονείρων του. Κάτι επίσης που αφορά τις επαγγελματίες, όπως και όρισμένες lifestyler Mistress σε προσωπικό επίπεδο (το συγκεκριμένο δεν το κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος), είναι ότι οι υποτακτικοί άνδρες δεν μπορούν να θαυμάζουν και να λατρεύουν μια γυναίκα που πέφτει στο επίπεδό τους και αφήνεται να κάνει έρωτα μαζί τους, απλά και μόνο για να εκτονωθεί σεξουαλικά.

Ισχύ και διείσδυση

Οι άνδρες τείνουν να εξισώνουν το sex με την δύναμη και την διείσδυση. Οι Γυναίκες, από την πλευρά τους, εξισώνουν την σεξουαλική πράξη με την αδυναμία και την φυσική και συναισθηματική παράδοση. Ο άνδρας ενστικτωδώς αισθάνεται από την φύση του, πως πρέπει να αναλαμβάνει τον έλεγχο σε μια σεξουαλική επαφή. Όμως, αν αυτός ο άνδρας είναι πραγματικά υποτακτικός, θα πρέπει να αποζητά να παραδώσει όλη του την δύναμη και τον έλεγχο σε μια Κυρίαρχη Γυναίκα. Έτσι ένας από τους λόγους που ένας άνδρας που δηλώνει υποτακτικός θα ήθελε να κάνει έρωτα (στοματικό, κολπικό, πρωκτικό, ή με τα χέρια) με την Mistress του είναι ένας: Να πάρει πίσω αυτή την ίδια δύναμη που της παρέδωσε στην αρχή, έστω και ασυνείδητα.

Αυτού του είδους οι άνδρες, δεν είναι κατασταλαγμένοι, είναι ανασφαλείς και πάνω από όλα δεν έχουν αποδεχτεί αυτή την υποτακτική τους φύση, που αποζητούν να εξερευνήσουν. Το πραγματικό BDSM δεν έχει να κάνει με τα ανθρώπινα γεννητικά όργανα και την επαφή μεταξύ τους. Το πραγματικό BDSM είναι, το να προκαλεί κάποιος συνεχώς τον εαυτό του, αισθησιακά, φυσικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλική εκτόνωση. Έχει να κάνει μόνο με τον αισθησιασμό, την παράδοση και την απελευθέρωση από τα δεσμά της καθημερινότητας. Μια καλή Επαγγελματίας Dominatrix, μπορεί να ερεθίσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα των υποτακτικών της χωρίς να προσφέρει sex. Τέλος για να καταλήξω θα πω ότι:

Στο Dungeon SaMe Place έχουμε την ευφυΐα και την δημιουργικότητα, να επιτρέψουμε στους υποτακτικούς μας, να περάσουν καλά, όλο το διάστημα που θα είναι υπό τον έλεγχό μας, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε στο sex. Είναι μια εμπειρία μοναδική, που μέσα από την εξερεύνηση στα μονοπάτια του BDSM, οδηγεί στην ανακάλυψη του εαυτού και της καρδιάς.

Fetish Goddess Eva