sameplaceclub Greek dungeon

Πως πρέπει να είναι ένας υποτακτικός;

Tα χαρακτηριστικά ενός υποτακτικού

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που μου αρέσει να έχει ο υποτακτικός μου:

BDSM υποτακτικός

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Είναι πολύ σπουδαία για μένα. Χωρίς την ειλικρίνεια δεν μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη. Μην υποθέτεις επειδή Ενας/Μία θέλει να σε βλέπει να φοράς κάλτσες θα ευχαριστεί και Kάποιο/α Aλλο/η. Ρώτησε τι επιθυμεί να φοράς, πώς να ενεργείς, πως επιθυμεί να αποκαλείται κλπ.

ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όταν απολαμβάνω ευκαιριακό ΒDSM, προτιμώ τους υποτακτικούς μου να υποτάσσονται. Η ερωτική ταπείνωση προυποθέτει και τον αντίστοιχο χαρακτήρα. Θέλω να παραδίδουν τη θέλησή τους σε μένα. Μου αρέσει να είναι ευγενικοί, να συμμορφώνονται & να δίνουν το σεβασμό που έχω μάθει να απολαμβάνω. Δεν υπάρχει πιο γρήγορο αντιερεθιστικό για μένα από ένα υποτακτικό να προσπαθεί να επιβληθεί από υπό σε Υπέρ και να χειρίζεται τη πράξη. Ένα ευγενικό και με σεβασμό "Κυρία, αν Σας ευχαριστεί θα χαιρόμουν να με μαστιγώνατε" θα το επιφέρει γρηγορότερα από μία σκόπιμα κακή συμπεριφορά.

ΕΞΥΠΝΑΔΑ

Κάνε έξυπνες επιλογές γύρω από το σε Ποιο/α υποτάσσεσαι και πόσο βαθιά είναι η υποτακτικότητά σου. Εάν πρόκειται για σχέση, μάθε πρώτα το πρόσωπο σαν φίλο/η προτού αποφασίσεις να υποταχθείς. Εάν είναι πράξη, κάνε όρους, ακολούθησε τους κανόνες ασφαλείας, και πρόσεχέ τους πάνω απ' όλα, η παίξε με παρουσία άλλων ατόμων που να μπορέσουν να σε προφυλάξουν. Εκτός ρόλων η εξυπνάδα πηγαίνει μακριά. Σκέψου και μοιράσου αυτές τις σκέψεις σου με Τον/Την Κύριο/α σου. Βρες χρόνο να βρεις σε τι ενδιαφέρεται και μάθε περισσότερα για αυτό. Να είσαι μέσα στα τρέχοντα θέματα και τάσεις και να μπορείς να συζητάς για αυτά. Ισως να πρέπει να αποκτήσεις και μερικά χόμπυ όπως Του/Της Κυρίου/ας σου. Είναι καλές πρακτικές στη σχέση είτε vanilla είτε D/s.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Βρες τι κάνει τον/την Κύριο/α σου ευτυχισμένο και κάνε το καλύτερο να το παρέχεις. Είναι η δουλειά σου να κάνεις ευτυχισμένο Τον/Την Κύριο/α σου. Εάν θέλει να φάει, βρες τι Του/Της αρέσει να τρώει και πώς Του/Της αρέσει να σερβίρεται. Βρες τα "κουμπιά" Του/Της. Εάν είναι η υποχρέωσή σου να φτιάχνεις τα πράγματα για το παιχνίδι, βρες τι θέλει και έχε τα έτοιμα. Να μην είσαι άτσαλος/η στην υπηρεσία σου, και να μη κάνεις Τον/Την Κύριο/α σου να πει τι προτιμάει περισσότερο από μία φορά. Εάν πρέπει να πω στον υποτακτικό μου δύο φορές ότι προτιμώ το καφέ μου με γάλα και ζάχαρη, μου δίνεται η εντύπωση ότι η δεν σκέπτεται η ότι δεν ενδιαφέρεται. Όλα αυτά δεν είναι ευχάριστα.

Βάλε μερικές σκέψεις και δημιουργίες στην υπηρεσία σου. Να ακούς όταν σου λέει τις φαντασιώσεις και τα όνειρά Του/Της, προσπάθησε να τα εκπληρώσεις. Να είσαι παρατηρητικός. Εάν έχεις την ευκαιρία μελέτησε το περίγυρό του για ενδείξεις του τύπου των πραγμάτων που Του/Της αρέσουν. Έχει κεριά στο χώρο; Φρόντισε να έχεις και συ μερικά στο δικό σου. Τι καλλυντικά χρησιμοποιεί; Αγόρασε μερικά και έχε τα έτοιμα όταν σε επισκέπτεται. Τι αρέσκεται να πίνει; Σιγουρέψου ότι έχεις διαθέσιμο. Αντίθετα με ότι πιστεύεται, ο Κυρίαρχοι/ες δεν είναι ψυχολόγοι.

Τα ερωτικά παιχνιδια ρόλων αποτελούν ειδικότητα μου και είμαι εξαιρετικά καλή σε αυτό που κάνω. Είναι αποτρεπτικό να προσπαθείς να βρεις τα κουμπιά του υποτακτικού σου. Θα προτιμούσα περισσότερο, να βάλω τον υποτακτικό μου να πει τι φαντασιώνεται ούτως ώστε να έχω τις πληροφορίες μου όταν αποφασίσω να τις χρησιμοποιήσω, από το να προσπαθώ να μαντέψω. Δεν μου αρέσει να παίζω με υποτακτικούς που διαρκώς λένε "Ότι Σας αρέσει Κυρία". Εάν δεν Του/Της αρέσει, υπάρχει πιθανότητα να μην το ευχαριστιέμαι και εγώ. Παραδέχομαι ότι είμαι κατά περιόδους εγωίστρια και ευχαριστιέμαι μόνο ότι θέλω εγώ, αλλά όχι 100% όλες τις φορές.

ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ

Να εκτιμάς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει κανένα ρίγος στο να κυριαρχείς ένα "χαλάκι της πόρτας" η κάποιο που σκέπτεται τόσο λίγο τον εαυτό του που θα υποταχθεί σε οποιοδήποτε οποιαδήποτε ώρα.

ΥΠΟΜΟΝΗ

Μου έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι η υπομονή είναι το σήμα ενός καλού υποτακτικού. Μου έχει επίσης ειπωθεί ότι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψω. Μαντεύω ότι θα πρέπει να επανέλθω σε αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι για το καλύτερα πράγματα αξίζει να περιμένεις και οι βιαστικοί απαιτητικοί υποτακτικοί δεν είναι τελικά καθόλου υποτακτικοί. Έτσι η υπομονή είναι κάτι το οποίο μαθαίνω σιγά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό;