Κυριαρχικές γυναίκες

Είμαστε Κυριαρχικές γυναίκες αισθησιακές και ταυτόχρονα αυταρχικές και αυστηρές. Στα session θα σας διδάξουμε να είστε οι καλύτεροι για εμάς και θα ανακαλύψετε τον τρόπο που θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στα χέρια επιδέξιων Mistress. Μέσω της υποταγής θα γίνετε καλύτεροι εραστές και θα γνωρίσετε όλα τα μυστικά που χρειάζεται ένας άνδρας για να κάνει ευτυχισμένη κάθε γυναίκα.

κυριαρχικές γυναίκες

Εκπαίδευση Sissy και αλλαγή ρόλων

Forced feminization, crossdressing, strapon play, sissy maid Foot Fetish: Foot Worship, Shoe Worship, Boot Worship, Smelly Foot Worship/Sniffing, Trampling,κλπ.Επίσης Pony, Doggy και Pet Play. Σωματική Τιμωρία: Στα χέρια μας θα γνωρίσετε τον φόβο και την τιμωρία και θα μας ικετεύετε για έλεος... S/M Roleplay: Μπορούμε να είμαστε ο μπάτσος, ο γιατρός, ο δάσκαλος, ο τύραννος, η μητέρα, το βαμπίρ, η σκύλα, το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τόσα άλλα Περιορισμός: Bondage, μουμιοποίηση, χειροπέδες, αλυσίδες ...Ξέρουμε να παίζουμε καλά κάθε Παιχνιδια ρόλων....

Μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέους και ενδιαφέροντα δεσίματα καθώς και διάφορες μορφές δύσκολων περιορισμών S/M: Wax Play, Flogging, Caning, Spanking, Nipple Play, CBT... και πολλές άλλες μορφές παιχνιδιών S/M. Αυτή είναι μια ενδεικτική λίστα των ενδιαφερόντων που συμπεριλαμβάνονται στα session και σε καμία περίπτωση δεν είναι πλήρης. Εάν δεν υπάρχει η αγαπημένη σας δραστηριότητα στη λίστα, παρακαλούμε να στείλετε ένα σύντομο και διακριτικό e-mail για να μας πείτε την φαντασίωση σας. Οι συνεδρίες μας είναι αισθησιακές και ερωτικές, αλλά όχι σεξουαλικές.

Δεν είμαστε πόρνες

Οι Κυρίες του SaMe Place, ΔΕΝ παρέχουν κανενός είδους ελεύθερης σχέσης, γι αυτό μη ρωτάτε και μην αναμένετε ποτέ σεξουαλικές υπηρεσίες με τις Κυρίες, ούτε ακόμα κατά την διάρκεια μιάς συνεδρίας γιατί θα τερματιστεί. Στο Dungeon όλες οι Κυρίες λειτουργούν με αυταρχική συμπεριφορά και αυτό σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ. Στον χώρο ακολουθούνται όλοι οι νόμοι και οι κανόνες του κράτους και περιμένουμε και από εσάς να το σεβαστείτε και να κάνετε το ίδιο. Οι Κυρίες δεν συμμετέχουν σε scat ή εκπαίδευση τουαλέτας και σεξουαλικές δραστηριότητες. Οι περιορισμοί αυτοί είναι για ηθικούς, νομικούς και υγειονομικούς λόγους και δεν είναι διαπραγματεύσιμοι.