sameplaceclub Greek dungeon

Ο σωστός τρόπος για να στείλεις email σε μια Domina

Πως να γράψεις email σε μια Domimnatrix;

Σε μια πολιτισμένη κοινωνία, όπου οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, η ευγένεια και οι κοινωνικοί τρόποι είναι κάτι το αναμενόμενο. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που επικοινωνείτε με μια Dominatrix, μέσω email, τηλεφώνου ή προσωπικά. Θα σας εξηγήσω εδώ τι περιμένει μια Dominatrix όταν χρησιμοποιεί το internet σαν ένα εργαλείο επικοινωνίας.

Πολλές φορές, η πρώτη επαφή που θα έχεις με μία Αφέντρα είναι μέσω email. Μέσω αυτού του μηνύματος θα είναι και η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις. Το πώς αυτή σου η προσπάθεια θα γίνει αντιληπτή, το τι είδους άτομο θα δείξεις πως είσαι και το πώς θα αξιολογηθεί η αξιοπιστία σου, θα αξιολογηθούν από αυτό το πρώτο email. Για αυτό είναι καλό να θυμάσαι, η αντίληψη του τι γράφεις, είναι η μοναδική πραγματικότητα στο internet. 

Η αρχή κάθε email

Να ξεκινάς πάντα το email σου με ένα χαιρετισμό. Αυτός μπορεί να είναι ένα γενικός χαιρετισμός, όπως το Αγαπητή Κυρία, είτε μπορείς να επιλέξεις να απευθυνθείς πιο συγκεκριμένα, υιοθετώντας τον τίτλο που έχει επιλέξει η Domina για να της απευθύνονται (Goddess E, Mistress D, Lady Z κλπ). Να αποφεύγεις επιπόλαιους και άστοχους χαιρετισμούς, όπως "μωρό", "γλυκιά" κλπ, ενώ θα πρέπει να ξέρεις ποια είναι η θέση σου, και να μην χρησιμοποιείς οικειότητες, αν δεν τις έχεις κερδίσει πρώτα. Το να μην βάζεις χαιρετισμό όταν ξεκινάς ένα email, δίνει την εντύπωση πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος για να δώσεις την ανάλογη προσοχή και σεβασμό, που αναλογεί σε μια Domina, ενώ υπονοεί μια έλλειψη σεβασμού για τους άλλους.

Το κύριο σώμα του email

Μην γράφεις ποτέ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Αυτό στο internet σημαίνει πως φωνάζεις και θεωρείται προσβλητικό για το άτομο που θα δεχτεί το email. Αν η Mistress στην οποία απευθύνεσαι έχει ιστοσελίδα, τότε καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο για να μάθεις ότι μπορείς για Εκείνη. Όπως μπορείς να φανταστείς, είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να ρωτάς πράγματα τα οποία έχει ήδη απαντήσει μέσα από αυτά που γράφει.

Να γράφεις ολοκληρωμένες φράσεις και προτάσεις. Συντομεύσεις και τυχαίες φράσεις, σε κάνουν να ακούγεσαι ιταμός και αγενής, ή στην καλύτερη περίπτωση, αμαθής. Όταν απαντάς σε ένα email, αφαίρεσε όλες τις μη-απαραίτητες πληροφορίες από το μήνυμα στο οποίο απαντάς. Ο τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να αφαιρέσεις τις πληροφορίες εκείνες από το μήνυμα στο οποίο απαντάς, οι οποίες δεν χρειάζονται για να συνεχίσεις την συζήτηση. Τουλάχιστον, αφαίρεσε τους τίτλους και τις υπογραφές του άλλου.

Πάντα να βρίσκεις τον χρόνο να κοιτάς μια τελευταία φορά αυτό που γράφεις. Χρησιμοποίησε έναν αυτόματο διορθωτή για να ελέγξεις την ορθογραφία και την γραμματική σου. Αν δεν ξέρεις πως γράφεται μια λέξη, κοίτα ένα λεξικό. Μια Domina απαιτεί προσοχή στην λεπτομέρεια και η κακή γραμματική είναι μια περίτρανη απόδειξη για το αντίθετο. Το τέλος του μηνύματος Πάντα να υπογράφεις την αλληλογραφία σου. Ακόμα και αν το email σου δείχνει το όνομα σου σαν αποστολέα, αυτό δεν είναι κάτι που αντικαθιστά την υπογραφή σου στο τέλος του μηνύματος.

dominatrix

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν συμμετέχεις σε ένα forum. Σίγουρα μπορείς να καταλήξεις το μήνυμα σου με το όνομα σου. Όμως, είναι πολύ πιο ευγενικό να χρησιμοποιείς τις κατάλληλες φόρμες κατάληξης: "με τιμή", "με σεβασμό", "με υποταγή", "υποτακτικά" κλπ. Αν είσαι ήδη γνωστός της Domina, τότε να υπογράφεις με τον τρόπο που θα σε διατάξει: "ο σκλάβος σας", "ο υποτακτικός σας", "ο υπάκουος υπηρέτης σας" κ.α. Αν δεν είσαι ακόμα στην υπηρεσία της Γυναίκας Κυρίαρχου, τότε μην χρησιμοποιείς αυτές τις φόρμες. Αυτές είναι πολύ σοβαρές αξιώσεις και δηλώσεις και αν δεν ανήκεις πραγματικά σε Εκείνη, τότε μην προβαίνεις σε τέτοιες εικασίες.