sameplaceclub Greek dungeon

Συχνές ερωτήσεις

Τι πρέπει να ξέρετε;

Παρακαλούμε διαβάστε αυτό πριν από την επαφή μας, έχουμε δώσει 19 απαντήσεις στης ποιο συνηθησμένες ερωτήσεις σας ώστε να είστε προετοιμασμένοι για το τι θα ακολουθήσει:

1. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά...Καλώς να έρθεις. Είμαστε πολύ προσιτές και μπορούμε να εξερευνήσουμε τις φαντασιώσεις σου μαζί.

2. Είμαι παντρεμένος και ανησυχώ μην αποκαλυφθώ ... Μην ανησυχείτε! Ότι συμβαίνει στον χώρο μας είναι αυστηρά εμπιστευτικό και περιμένουμε την ίδια ευγένεια από εσάς.

3. Δεν θέλω να υπάρχουν σημάδια. Αυτό είναι πρόβλημα? Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν μας το πείτε από την αρχή, δεν θα γίνουν σημάδια. Στο τι ζητάτε θα πρέπει να είσαστε ρεαλιστές. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως αν ζητήσετε να γίνει ένα δυνατό ράπισμα, ότι δεν θα γίνουν σημάδια. Ορισμένα φορές μένουν σημάδια ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται ελαφρά κτυπήματα. Βέβαια αυτά κρατούν πολύ λίγο. Το SaMe Place διαθέτει μια σειρά παιχνιδιών που δεν αφήνουν εμφανή σημάδια, χωρίς να στερούν την απόλαυση...

4. Έχω ένα πρόβλημα υγείας υπάρχει κάποιο θέμα? Θα πρέπει να είστε ειλικρινής και να το συζητήσετε με την Κυρία που θα κάνει session μαζί σας. Τις περισσότερες φορές για κάποια παιχνίδια η γνώση της κατάστασης της υγείας, είναι απαραίτητη.

5. Δεν μου αρέσει ο πόνος. Ο πόνος είναι μόνο ένα στοιχείο του BDSM. Το κύριο στοιχείο στις συνεδρίες μας είναι ο έλεγχος και ο αισθησιασμός, από όποια στοιχεία και αν προέρχονται.. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν απολαμβάνουν όλοι τα επώδυνα παιχνίδια. Σαν Mistress θα σεβόμαστε ανά πάσα στιγμή τα όριά σας.

6. Δεν χρησιμοποιούμαι παθητικά, πειράζει? Ε και? Δεν υπάρχει κανένας κανόνας στο BDSM που λέει ότι όλα τα υποτακτικά άτομα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παθητικά, είτε για την ικανοποίηση της Κυρίας τους, είτε για ευχαρίστηση δική τους, είτε για τιμωρία… Ότι συμβαίνει στο SaMe Place γίνεται με συναίνεση.

7. Ποια είναι τα όρια και τι εχέγγυα υπάρχουν; Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας σε παιχνίδια ρόλων, πάντα να σας δίνουμε μια λέξη ασφαλείας που μας λέει ότι έχετε φθάσει στο ανώτατο όριο σας. Ακόμα και αν είστε με κλειστό το στόμα, τότε χρησιμοποιούμε εναλλακτικά σύμβολα.

8. Αν χρησιμοποιήσω την λέξη ασφαλείας μου σημαίνει ότι θα τερματιστεί η συνεδρία μου? Όχι δεν θα τερματιστεί, αλλά θα προχωρήσουμε σε ένα άλλο παιχνίδι.

9. Η υποταγή στις Mistress είναι απαραίτητη? Αν δεν είσαι υποτακτικός και είσαι απλά και μόνο φετιχιστής ή μαζοχιστής και επιθυμείς να απολαύσεις μόνο αυτές τις τάσεις σου, αυτό που ζητάμε σαν Κυρίες, είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο μας και η ευγενική συμπεριφορά σου. Το ίδιο πράττουμε και εμείς προς εσένα.

10. Τι μπορώ να περιμένω από ένα session? Όλα τα session δεν είναι ίδια ακόμα και αν γίνονται από τα ίδια πρόσωπα. Αυτά εξαρτώνται από πολλοίς παράγοντες, όπως είναι η διάθεση και η στιγμή. Κατά τα άλλα περιμένουμε από τους επισκέπτες μας να είναι ειλικρινείς ως προς την περιγραφή των φαντασιώσεων τους. Αυτό θα μας δώσει να κατανοήσουμε τις επιθυμίες τους και εμείς ως Mistress θα βρούμε το σημείο επαφής.

11. Τι θα γίνει αν δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει? Χρησιμοποιήστε την λέξη ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει. Η λέξη ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τα όρια σας, όταν κάτι είναι οδυνηρό για εσάς ή απλά επειδή δεν σας αρέσει αυτό που συμβαίνει.

12. Έχω μια φαντασίωση που θα ήθελα πολύ να πραγματοποιήσω, αλλά ανησυχώ μήπως γελάσετε ή αισθανθείτε αηδία Ο πλούτος των εμπειριών μας, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε αρκετά εύκολα τα διάφορα σενάρια. Λαμβάνουμε ευχαρίστηση από κάτι καινούριο που μπορεί να ασκήσει την εφευρετικότητα μας και να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν πραγματικά όμως κάτι δεν μας εκφράζει, ή μας θίγει και μας προσβάλει σαν άτομα, απλά θα αρνηθούμε την συμμέτοχη μας, χωρίς καμία περαιτέρω συζήτηση.

13. Δεν ξέρω τι ακριβώς μου αρέσει. Το Same Place είναι ένας καλά εξοπλισμένος χώρος, με ένα ευρύ φάσμα επίπλων και εργαλείων συμπεριλαμβανομένων και των electro, medical κλπ Όλα αυτά είναι στην διάθεση των επισκεπτών και προσφέρουν βασανιστική ευχαρίστηση. Με την βοήθεια μιας Mistress θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

14. Τι θα συμβεί στο τέλος μιας συνεδρίας; Στο τέλος της συνεδρίας πίνοντας κατι ζεστό ή κατι δροσιστικό με την Κυρία, μπορείτε να συζητήσετε τη συνεδρία που στο μέλλον θα μπορούσε να περιέχει και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Αυτός ο χρόνος πριν φύγετε από το SaMe Place, είναι μια περίοδος υπαναχώρησης και σας δώνει την ευκαιρία να προσαρμοστεί και πάλι στον "κανονικό" κόσμο.

15. Τα ζευγάρια είναι ευπρόσδεκτα? Τα ζευγάρια με οποιοδήποτε status είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να έχουμε συζητήσει και με τους δυο εφ΄όλης της ύλης και να έχουμε συμφωνήσει.

16. Δέχεστε γυναίκες υποτακτικές, φετιχίστριες ή μαζοχίστριες? Μπορούμε να δεχθούμε γυναίκες, εφόσον έχουμε συμφωνήσει στις διάφορες λεπτομέρειες, για μια σειρά από δραστηριότητες σε συνεδρίες BDSM.

17. Μπορώ να φέρω σε κάποια Mistress κάποιο δώρο? Φυσικά και μπορείτε να φέρετε κάποιο δώρο. Μπορείτε να δείτε το ευχολόγιο μας (wish list) για λεπτομέρειες, ή ακόμα μπορείτε να ρωτήστε αν επιθυμεί κάτι ιδιαίτερο, ή να προσφέρετε ότι θέλετε εσείς.

18. Μπορώ να κάνω sex με την Mistress? Φυσικά και ΟΧΙ ! Είμαστε Professional Dominatrix και όχι ιερόδουλες.

19. Μπορούμε να κάνουμε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ μέσου κινητού; Να απολαύσω την ερωτική φωνή σας από τον χώρο μου, χωρίς φυσική παρουσία; Φυσικά και μπορείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο ροζ τηλέφωνο που βλέπετε και να ικανοποιήσετε την ερωτική σας φαντασίωση μαζί μου. Η κλίση έχει αναγραφόμενη τιμή χρέωσης. Ακούγοντας την ερωτική φωνή μου μπορείτε να αυνανιστείτε και να χύσετε, αν καυλώσω και εγώ θα με ακούσετε πως ενώνουμε της καύλες μας.

τηλεφωνικό σεξ domina