sameplaceclub Greek dungeon

Τεχνικές Εκπαίδευσης

Πως να εκπαιδεύσουμε έναν υποτακτικό;

εκπαίδευση υποτακτικού

Ο σεβασμός για την υποτακτική/o είναι πολύ σημαντικός σε αυτή τη φάση. Ως Κυριαρχικός/η, προσπαθείτε να φέρετε στην επιφάνεια το καλύτερο ευατό της/του υποτακτικής/ου Σας, δεν προσπαθείτε να της σπάσετε το ηθικό και να την κάνετε ρομπότ. Ακόμα και στην εκπαίδευση, υπάρχουν ορισμένες γραμμές που πρέπει να ακολουθείτε.

  1. Ποτέ μην χτυπάτε μια υποτακτική/ο στο πρόσωπο. Ένα απαλό εώς μέτριο χτύπημα με ανοιχτή παλάμη κάτω απο τον λαιμό πρέπει να αρκεί. Μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας στο πρόσωπο της υποτακτικής για να την κάνετε να Σας κοιτάξει.  
  2. Ποτέ μη δημιουργείτε πληγές στο σώμα της επίτηδες. Αν παρολα αυτά συνβεί, φροντίστε το τραύμα αμέσως μετά το τέλος της τιμωρίας. Καθαρίστε απαλά τις πληγές ενώ της μιλάτε με γλυκόλογα.
  3. Ποτέ μην αφήνετε μια δεμένη υποτακτική/ο μόνη. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν και η υποτακτική δεν μπορεί να βοηθήσει τον ευατό της.
  4. Ποτέ μη τιμωρείτε όταν είστε θυμωμένος. Αυτό άλλωστε το έχουμε αναφέρει και νωρίτερα.
  5. Ποτέ μην ασχολείστε με τέτοιου είδους παιχνίδια υπο την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Αυτό ισχύει τόσο για τον Αφέντη, όσο και για την υποτακτική.
  6. Πάντα να εξηγείτε γιατί τιμωρείτε την υποτακτική. Η τιμωρία συμβαίνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Αν τιμωρείτε αυθαίρετα, η υποτακτική θα πάψει να Σας εμπιστεύεται.
  7. Η τιμωρία πρέπει να είναι ανάλογη με το λάθος.
  8. Η τιμωρία πρέπει πάντα να ακολουθείται απο αγάπη και τρυφερότητα. Το λάθος έχει τιμωρηθεί και ανήκει πια στο παρελθόν. Ως Κυριαρχικός, δεν πρέπει να κρατάτε κακία στην υποτακτική. Πρέπει να την συγχωρείτε.

Ποιες τεχνικές εκπαίδευσης είναι καλύτερες;

Υπάρχει μεγάλος αριθμός τεχνικών που ένας Κυριαρχικός μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αυτές ποικίλλουν απο ζευγάρι σε ζευγάρι. Μια τεχνική που χρησιμοποιείται είναι το δέσιμο των χεριών της υποτακτικής πίσω απο το κεφάλι της, το δέσιμο των ποδιών μεταξύ τους, και με την παλάμη του χεριού του ο Κυριαρχικός, την χτυπά απο τους αγκώνες ως τους αστραγάλους. Συν τοις άλλοις, αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της. Η επιβράβευση επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οι σωστές πράξεις πρέπει να επιβραβεύονται απο τον Κυριαρχικό, αλλιώς η υποτακτική δεν θα έχει κίνητρο για να υπακούσει στις εντολές του Κυριαρχικού ποδολάγνου.

Θα μπορούσατε να δώσετε στην σκλάβα σας ένα λουλούδι, να αφήσετε ένα σημείωμα στον υπολογιστή, ή να την χαιδέψετε τρυφερά. Η επιβράβευση θα εξαρτηθεί απο την υποτακτική και την πράξη που ευχαριστεί τον Αφέντη. Που και που, ένας Αφέντης μπορεί να γνωρίσει μια υποτακτική για την οποία το ξύλο θα είναι επιβράβευση. Γι' αυτό και λέμε ότι ένας Κυριαρχικός πρέπει να γνωρίζει απόλυτα την υποτακτική του. Κάθε υποτακτική είναι διαφορετική, όπως και κάθε Κυριαρχικός. Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις οδηγίες βήμα-βήμα για το πως να τιμωρήσεις ή να επιβραβεύσεις μια συγκεκριμένη υποτακτική. Κάποιες σκλάβες είναι απόλυτα υποταγμένες, άλλες έχουν πολύ ισχυρή θέληση.

Τιμωρία και συμμόρφωση

Σε κάθε περίπτωση, η τιμωρία είναι για διόρθωση, ενώ η επιβεβαίωση είναι για συμμόρφωση. Αν περισσότερη τιμωρία είναι απαραίτητη, μη διστάσετε να κλιμακώσετε τις πράξεις σας. Χρησιμοποιήστε όση τιμωρία χρειάζεται. Μην απειλείτε ότι θα τιμωρήσετε. Κάντε το. Η υποτακτική θα σέβεται τον Κυριαρχικό πολύ περισσότερο με αυτόν τον τρόπο. Αν η υποτακτική συμμορφωθεί πολύ περισσότερο απ' όσο ποτέ περιμένατε, ανταμείψτε την ανάλογα. Να θυμάστε πάντα, ότι η δύναμη του Κυριαρχικού κρύβεται στην αγάπη του για την υποτακτική. Όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε στυλ κυριαρχίας, πρέπει να είστε προσεκτικός να μην τραυματίσετε την σκλάβα.

Αν παρόλα αυτά, πραγματικος τραυματισμός συμβεί, πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα. Σταματήστε το παιχνίδι, απελευθερώστε την σκλάβα απο κάθε συσκευή και φροντίστε την πληγή. Οι πρώτες βοήθειες είναι πολύ χρήσιμες για έναν Κυριαρχικό, αφού ατυχήματα μπορεί να συμβούν, και Εκείνος είναι υπέυθυνος για την υποτακτική. Εξευτελισμός Ο εξευτελισμός είναι ένα συγκεκριμένο στυλ κυριαρχίας που σκοπό έχει να κάνει την υποτακτική να κάνει μια συγκεκριμένη πράξη ή να την κάνει να δεχτεί κάτι που την απωθεί ή που την κάνει να νιώθει λιγότερο ισχυρή. Μερικά παραδείγματα εξευτελισμού περιλαμβάνουν την υποχρέωση της σκλάβας να φάει απο ένα μπολ που είναι στο πάτωμα, τη δημόσια τιμωρία, και την επιβολή σε εκείνη να πραγματοποιήσει δημοσίως μια πράξη που θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητική. Κάποιες εκκρίσεις του ανθρώπινου σώματος(πχ ούρα), με συγκεκριμένη χρήση, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι υπάγονται εδώ.

Εξευτελισμός

Ο εξευτελισμός μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου της σκλάβας, αλλά κάποιες φορές θεωρείται υπερβολικός. Συνήθως, οι υποτακτικές υπακούν στους Αφέντες τους, γιατί θέλουν να τους ικανοποιήσουν. Αν η σκλάβα, αποφασίσει να αγνοήσει την εξουσία του Κυριαρχικού ή να γίνει αυθάδης, τότε ο εξευτελισμός θα μπορούσε να είναι ένα καλό εργαλείο τιμωρίας. Προσωπικά, δεν απολαμβάνω, ούτε επιδιώκω εκπαίδευση με αυτόν τον τρόπο, αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται απο κάθε ζευγάρι χωριστά.

Ο περιορισμός είναι ένα στυλ κυριαρχίας κατά το οποίο η υποτακτική περιορίζεται στις κινήσεις της. Ο περιορισμός μπορεί να επιτευχθεί είτε με ειδικές συσκευές, όπως πχ σκοινιά, είτε απλώς με μερικές λέξεις. Ο περιορισμός των κινήσεων της υποτακτικής είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική εκπαίδευσης. Ο περιορισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν με οποιοδήποτε άλλο στυλ κυριαρχίας, πχ περιορισμός και ξύλο στον πισινό, ή περιορισμός και εξευτελισμός. Απλώς δένοντας τα χέρια της υποτακτικής πίσω απο την πλάτη της έχετε μια ελαφρά μορφή περιορισμού. Λέγοντας στην σκλάβα σας να γονατίσει, ή να μη κινηθεί και πάλι την περιορίζετε. Ο βαρύτερος περιορισμός περιλαμβάνει δέσιμο χεριών και ποδιών στο κρεβάτι ή σε ένα γάντζο στον τοίχο, ή δέσιμο των χεριών και ποδιών της υποτακτικής μαζί.

Βαριά ανυπακοή

Ο βαρύτερος περιορισμός απαιτεί εξτρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για τον περιορισμό, όπως απλωτικές ράβδους, χειροπέδες, σκοινί, ή άλλες συγκεκριμένες συσκευές. Ο πολύ βαρύς περιορισμός δεν επιτρέπει παρά ελάχιστες κινήσεις στην σκλάβα, ή ούτε καν αυτές. Ο πολύ βαρύς περιορισμός απαιτεί μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως σταυρούς, άλογα γυμναστικής, μεγάλη ποσότητα σκοινιού, ειδικές δερμάτινες συσκευές, ή περιοριστικά αντικείμενα. Η ποσότητα του περιορισμού που χρειάζεται εξαρτάται απο την εκπαίδευση ή τον παιχνίδι που θέλει να καθοδηγήσει ο Αφέντης.

Σωματική Κυριαρχία

Αυτό το στυλ Κυριαρχίας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα απο δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι το ξύλο στον πισινό(spanking), το μαστίγωμα, το ράβδισμα(flogging) και η διέγερση με ειδικές συσκευές διοχέτευσης ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτο το στυλ ενίοτε συνδυάζεται και με περιορισμό. Ένα άλλο στυλ σωματικής Κυριαρχίας περιλαμβάνει την μετακίνηση της σκλάβας/υποτακτικής στον χώρο χωρίς την εγκρισή της πχ τραβώντας την απο τα μαλλιά ή κρατώντας την απο το πίσω μέρος του λαιμού. Η σωματική Κυριαρχία είναι ένας πολύ ευθύς τρόπος επιβολής στην υποτακτική της στάσης και της αυθεντίας του Κυριαρχούντος/Αφέντη.

Η σωματική Κυριαρχία δεν είναι κατ'ανάγκη βίαιη ή να έχει ως σκοπό την τιμωρία. Σε δημόσιο χώρο, ένα σταθερό, επιβλητικό άγγιγμα στον ώμο της σκλάβας μπορεί να έχει την ίδια επίδραση με ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του σώματος που θα είχε ως σκοπό την διόρθωση της συμπεριφοράς της σκλάβας. Προφορική Κυριαρχία Αυτό το στυλ Κυριαρχίας δεν είναι τόσο άμεσο όσο οι ανωτέρες μέθοδοι. Όταν λέμε "προφορική Κυριαρχία" εννοούμε τον έλεγχο μέσω των λέξεων και του λόγου που όμως προκαλεί κάποια αλλαγή στην σκλάβα/υποτακτική. Ένα παράδειγμα τέτοιας Κυριαρχίας θα ήταν να "γλυστρούσατε" πίσω απο την σκλάβα σας σε δημόσιο χώρο και να τις ψυθιρίζατε κάτι στο αυτί ή να την αποκαλούσατε "σκλάβα".

Προφορική κυριαρχία

Το να έχετε την σκλάβα σας να σας αποκαλεί "Κύριο" (ή Κυρία αν μιλάμε για άντρα σκλάβο) δημοσίως αποτελεί επίσης μια μορφή προφορικής Κυριαρχίας. Κάποιοι Αφέντες ασκούν τόση επιρροή επάνω στις σκλάβες τους που μια λέξη ή μια φράση μπορεί να προκαλέσει αλλαγή σ'αυτές, ενίοτε και χωρίς την θέληση της ίδιας της σκλάβας. Αυτές οι περιπτώσεις βέβαια, είναι ιδιαίτερα σπάνιες. Στην περίπτωση της διαδικτυακής ή εξ'αποστάσεως Κυριαρχικής/υποτακτικής σχέσεως, η προφορική Κυριαρχία είναι αυτή που χρησιμοποιείται περισσότερο, αφού δεν είναι δίπλα στην σκλάβα τους για να τις διορθώσουν ή να τις επιβραβεύσουν με άλλο τρόπο(σωματικό).

Είναι πολύ δύσκολο να κυριαρχήσεις σωματικά σε μια σκλάβα αν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο ατόμων. Η σκλάβα πρέπει να κάνει ό,τι διατάζει ο Αφέντης με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί.