sameplaceclub Greek dungeon

Τι είναι το BDSM για μένα;

BDSM αφέντρα 

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη μικρή, πολύτιμη γωνία του κόσμου Μου. Ονομάζομαι Μαγδαληνή και είμαι αφέντρα. Μου αρέσει να διδάσκω νέες σεξουαλικές απολαύσεις σε υποτακτικούς άνδρες οι οποίοι θέλουν να πειραματιστούν με τον ερωτισμό τους. Προτιμώ παντρεμένους άνδρες οι οποίοι έχουν συζύγους που δεν τους καταλαβαίνουν και ψάχνουν για αφέντρες οι οποίες να τους μυήσουν στον σεξουαλικό κόσμο του BDSM. Εδώ σε αυτήν την περιοχή, θα βρείτε αρκετά θέματα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σε έναν καινούριο τρόπο ζωής και απόλαυσης καινούριων σεξουαλικών εμπειριών. Θέλω να ικανοποιήσω τα τα φετίχ σας. Ελπίζω να απολαύσετε την παραμονή σας.

sameplaceclub-fetish

Πώς βρέθηκα στον BDSM χώρο;

...Στην χώρα που αγαπώ και που συχνά επισκέπτομαι, την Ολλανδία, είχα παρακολουθήσει σκηνές BDSM σε διάφορα SM clubs χωρίς όμως να κατανοώ το πνεύμα και τους λόγους της έκφρασης αυτής. Με αφορμή την κοινή μας αγάπη γι αυτή την χώρα γνωρίστηκα με τον Αγαπημένο μου φίλο stergios_sm ο οποίος με μύησε στο χώρο και τα μυστικά μονοπάτια του BDSM, του D/s και των φετίχ. Το έκανε με υπομονή, αγάπη και κατανόηση για την άγνοια μου. Σε αυτόν χρωστώ τις γνώσης μου και την τοποθέτηση μου στο χώρο. Μου έδωσε ομολογώ τον εαυτό του βοηθώντας με και χωρίς να το καταλάβω και η ίδια ένοιωσα ότι ήμουν ένα κομμάτι της ιδιαίτερης αυτής έκφρασης. Ο Αγαπημένος μου stergios_sm μου έκανε την τιμή να με "βαφτίσει" διαχειρίστρια στο FETISHGR CLUB όπου ήταν και ο δημιουργός του μοναδικού τότε, στην Ελλάδα ενημερωτικού ΦΕΤΙΧ και BDSM club.

Σεξουαλικές απολαύσεις με μια αφέντρα

Όταν αποφάσισα να μπω στο χώρο του αρχικού αυτού club που δεν είχα καμία ιδέα τι θα γινόταν και τι να κάνω. Αναγνωρίζω ότι άρχισα πραγματικά να πέφτω με αγάπη σε αυτό που κάναμε. Αισθάνθηκα έπειτα και τώρα ότι χωρίς τα όρια της μορφής των μελών και μερικών άλλων παραγόντων, δεν θα ήμαστε σε θέση να επεκτείνουμε και να δημιουργήσουμε μια θέση που απεικονίζει αληθινά τις πεποιθήσεις μας. Μερικά πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο νομίζαμε. Εν τούτης έχουμε κατορθώσει τελικά και οι δυο μας να φέρουμε λίγο από το κομμάτι μας και να το μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας. Eτσι αποφάσισα να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο BDSM lifestyle. Το πρωτότυπο για αυτήν την δημιουργία αυτών των clubs πήρε μορφή για μένα και άρχισε όταν κατάλαβα ότι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τρόπο ζωής D/s, BDSM και των Φετίχ θα ήθελαν κάπου να πάνε για πληροφορίες και θα μπορούσαν να θέσουν ερωτήσεις χωρίς τη δίωξη ή τον εμπαιγμό. Λατρεύω την ποδολαγνεία, τα μαύρα καλσόν, τα μεγάλα dildo, strapon και την ηδονή που λαμβάνω όταν κάνω έναν άνδρα να με υπακούει.

Μην ξέροντας ουσιαστικά τίποτα για το σχέδιο στο web ρώτησα αρκετούς φίλους και μοιράστηκα τα ταλέντα τους. Με την πιο βασική γνώση, ήμουν σε θέση πλέον να χτίσω και εγώ μια κοινότητα πληροφοριών D/s που αυξήθηκε τελικά σε πολλά μέλη. Το όνομα αυτής ήταν “twoheartsonesoul Aρχισα να συλλέγω BDSM και Fetishes υλικό (μη πορνογραφικό), συζητώντας την κίνηση της περιοχής μας, μετά από μήνες έρευνας παίρνοντας πληροφορίες από τις κοινότητες, τα chat roomς, τους Κυρίαρχους και τους υποτακτικούς. Από όλα αυτά το ύφος, το σχέδιο έχει καθοριστεί και το αποτέλεσμα είναι ήταν τα clubς που επισκεπτόσασταν έως την στιγμή που o Pathfinder που μας φιλοξενούσε τα clubs αυτά, τα έκλεισε. ΄Ήμουν υπερήφανη γι αυτές τις δυο κοινότητες και έτσι είμαι και ευτυχισμένη που τα μέλη είχαν βάλει την κίνηση και την αγάπη τους σε αυτά και είχαν γίνει ένα κομμάτι μου. 

Τι είναι το BDSM?

 • Ανήκεις στο BDSM?
 • Σώμα, Μυαλό και Πνέυμα (Αρθρα)
 • O σκοπός της ύπαρξης των Κοινοτήτων
 • Τι σημαίνει το Σύμβολο του BDSM?
 • Ο Tρόποs Ζωής στο BDSM
 • Λεξικό ΒDSM
 • Λάθος Λόγοι για BDSM
 • Το S/M σαν Πνευματική Διαδρομή
 • Παιχνίδια Ρόλων
 • Προστασία στο BDSM (SSC)
 • Το μικροαστικό BDSM
 • Συμπεριφορές, σε δημόσιο παιχνίδι BDSM!
 • Βούληση Κατίσχυσης και S/M σεξουαλικότητα
 • Το μικροαστικό BDSM
 • Η Σημαία Περηφάνειας BDSM
 • Για τα Φετίχ...
 • H Τέχνη της Παράδοσης
 • Aισθησιακές Kαλλιτεχνικές Aπολαύσεις
 • Σκοτεινές Παραισθήσεις
 • Ηχοι και Σαγηνευτική Mουσική
 • Aτακτα Παιχνίδια
 • H Ιστορία της Ο ('Ομικρον)
 • Μέτρησε την υποτακτικότητα σου (Τέστ)
 • Μαρκήσιος Ντε Σαντ- Βιογραφία
 • Bettie Page: Mια Γυναίκα Είδωλο
 • Γενικά για τα Vampires
 • Ψυχοπαθολογία (Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος)

 

Ερωτική υποταγή και ταπείνωση

Είμαι Κυρία! Όχι μόνο στον τίτλο και το όνομα αλλά και στην καθημερινότητά μου. Εκείνοι που με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι γεμάτη ελαττώματα. Τι μπορώ να πω; Μόνο ότι είμαι ανθρώπινη. Αγαπώ τον τρόπο ζωής D/s. Η αγάπη, η αλήθεια, η τιμιότητα και η αφοσίωση είναι η βάση οποιασδήποτε σχέσης. Μερικοί άνθρωποι το κάνουν να φαίνεται ρομαντικό ουτοπικό και παλαιομοδίτικο. Εργαζόμουν σαν ασφάλιστρα και απολάμβανα τη σταδιοδρομία μου. Απολαμβάνω τον κινηματογράφο τα βιβλία, τη μουσική, το γράψιμο, την ζωγραφική, την φωτογραφία, τα ταξίδια και τις μοτοσικλέτες. Στην περιγραφή μου θα ήταν παράληψη να μην συμπεριλάβω τις τρεις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου. Τα παιδιά μου.

Η ύπαρξη μου ως μητέρα είναι ένα από τα ενιαία, προκλητικά, θαυμάσια και τρομακτικά πράγματα στη ζωή μου. Αυτή η οικογένεια που έχω δημιουργήσει είναι το κέντρο του κόσμου μου. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Δεν είναι ποια επέλεξα για να είμαι, αλλά ποια είμαι πραγματικά. Είμαι πρόσωπο που δεν εκτιμά τα ψέματα ή την εξαπάτηση, και πιστεύω ότι η αλήθεια και η τιμιότητα είναι η σπονδυλική στήλη οποιασδήποτε σχέσης, και όχι μόνο της σχέσης D/s της οποίας έχω επιλέξει να είμαι ένα μέρος. Είμαι εμπαθής στις πεποιθήσεις μου, και τείνω να είμαι λίγο ασυγκράτητη εάν κάποιος, για τον οποίο φροντίζω, ή αγαπώ έχει βλαφτεί με κάποιο τρόπο. Εάν ξέρω ότι έχω δίκιο, θα υποστηρίξω την στάση μου όπου και όπως χρειαστεί εάν είναι απαραίτητο, αλλά θα ακούσω και εκείνους των οποίων άποψη είναι σεβαστή πριν βγάλω αποφάσεις.

Ενώ απολαμβάνω τις περισσότερες πτυχές του τρόπου ζωής D/s, θεωρώ ότι είναι πιο ειλικρινά βασισμένο στην αγάπη, την αφοσίωση και το πάθος από κοινού από τους συμμετέχοντες. Ενώ το BDSM μπορεί να ενσωματωθεί στη σχέση, δεν είναι για μένα το εστιακό σημείο. Η αγάπη και η αφοσίωσή μου στην σχέση μου είναι το κέντρο της ύπαρξής μου. Οι ανάγκες του, τα θέλω του και οι επιθυμίες γίνονται πάντα και δικά μου. Διδάσκομαι αργά στο πώς να σκιαγραφήσω την ανθρώπινη μορφή, κάτι που το βρίσκω τόσο πολύ όμορφο, και δεν υπάρχει ακριβώς καμία λέξη για να την περιγράψω. Το σχέδιο και το web design είναι άλλα δύο των παθών μου και αισθάνομαι ότι είμαι τυχερή να το μοιραστώ μέσω αυτών των ιστοσελίδων. Είμαι αυτοδίδακτη και γι αυτό ας μου συγχωρεθούν τα όποια λάθη στους κώδικες HTML. Ο σαρκασμός και το χιούμορ έχουν γίνει μια μορφή τέχνης για μένα. Η αίσθησή μου στα όρια τους έχει καθοριστεί. Τα χρησιμοποιώ, όπως μερικοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν λάδια για να δημιουργήσουν τα όμορφα έργα ζωγραφικής. Είμαι πολύ ευσυνείδητο πρόσωπο πολιτικά, μια ανθρωπιστής, και εάν ήμουν αρκετά πλούσια, θα ήμουν φιλάνθρωπος.

Αρέσκομε να είμαι και να φαίνομαι σέξι και γοητευτική, επιλέγοντας με προσοχή ρούχα που εκφράζουν την προσωπικότητα μου. Αγαπώ τα δερμάτινα ρούχα και τα vinil. Μου αρέσουν τα σέξι εσώρουχα και τα ασημένια αξεσουάρ. Λατρεύω τα καλσόν και τις παράξενες νάιλον κάλτσες. Είμαι fun των καλόγουστων και καλής ποιότητας ψηλοτάκουνων συνήθως παπουτσιών και οι μπότες με τρελαίνουν. Αγαπημένα μου χρώματα είναι το μαύρο, το άσπρο και το κόκκινο με όλες τους τις αποχρώσεις. Είμαι στο κρεβάτι ιέρεια, στο σπίτι ο τύραννος και ζω την κρυφή μου ηδονή με την περηφάνια του αυθεντικού πάθους! Παίρνω από τον έρωτα εκδίκηση για την ζωή! Η φαντασία μου ανεβάζει σε επίπεδο σημαντικό αυτά τα ταπεινά συμβάντα της προσωπικής μου ζωής ! Νιώθω πως συμμετέχω σε ένα ρυθμό παγκόσμιο που με βγάζει από την μοναξιά!!

Αγαπώ το σπίτι μου από όπου μπορώ να ακούσω, να δω ή να μυρίσω την πόλη μου και να δεχτώ φίλους μου. Απολαμβάνω τη μυρωδιά της βροχής, της ζεστής σοκολάτας και του καφέ. Αποζητώ την συντροφιά της φωτιάς στο τζάκι, την μανία της θάλασσας. Ένα μεγάλο μου ελάττωμα ....δυστυχώς είμαι καπνίστρια.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BDSM ΓΕΝΙΚΑ?

ΒDSM... είναι αρχικά που περιλαμβάνουν τις ένοιες "B & D" (Περιορισμό & Πειθαρχία), "D & S" (Κυριαρχία & Υποταγή), και "S & M" (SadoMasochism). Το "BDSM" αναφέρεται σε οποιαδήποτε από όλα τα παραπάνω και υπάρχει επίσης πολλή ουσία εκτός αυτών. Το BDSM είναι ιδιαίτερα ερωτικό, συνήθως (αν και όχι πάντα) περιλαμβάνει τη σεξουαλική ένταση και ιδιαίτερα την εγκεφαλική επικοινωνία. Το ένα άτομο "ο υποτακτικός " συμφωνεί να υπακούει σε ένα άλλο πρόσωπο "τον Κυρίαρχο". Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να είναι υποτακτικοί (submissive) συνέχεια, μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να είναι Κυρίαρχοι (Dominant) συνέχεια και μερικοί άνθρωποι συμπαθούν να είναι υποτακτικοί την μια φορά και κυρίαρχοι την άλλη (switch). Πολλών ανθρώπων οι σεξουαλική τους πρακτική έχει στοιχεία BDSM χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ενήμεροι. Όλα αυτά τα πράγματα είναι "BDSM."

Μερικοί φαντάζονται ότι στο "S & M" οι άνθρωποι κτυπάνε και σπρώχνουνε σαν τα βόδια, ή δένουν τον άλλον ή την άλλη και ξεσπούν λες και κάνουν μία "κτυπημένη κρέμα"... Το BDSM δεν είναι απαραιτήτως σκληροπυρηνικό sadomasochism μπορεί να είναι εντυπωσιακά λεπτό και αισθησιακό και μαλακό. Το δέσιμο του συντρόφου σας στο κρεβάτι και το τρέξιμο των κύβων πάγου ή του μεταξιού, ή της γούνας κουνελιών πάνω στο σώμα του εραστή σας είναι κατάλληλα ως "BDSM" (συγκεκριμένα, μιας ποικιλίας αποκαλούμενης το "παιχνίδι αισθήσεων"). ΤΟ BDSM δεν είναι απαραίτητο να περιλάβει όλα αυτά Στο BDSM είναι αρκετοί άνθρωποι που απολαμβάνουν να τους δένει ο σύντροφος τους αλλά δεν τους αρέσει το S & Μ (δηλαδή να λαμβάνουν πόνο). Μερικές φορές, ο ένας σύντροφος δένει τον άλλο, ως μορφή foreplay.

Ομοίως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να αρέσκονται στον ψυχολογικό έλεγχο που ασκείται πάνω τους από τη διαταγή των εραστών τους για να κάνουν πράγματα, αλλά δεν αρέσκονται να δένονται. To BDSM είναι τόσο ποικίλο όσο οι άνθρωποι που το κάνουν. Μερικοί άνθρωποι, αγαπούν την αισθητική ενός επιμελημένου λουριού σχοινιών, ή την επιμελημένη μορφή της δουλείας, άλλοι δεν είναι απλά ενδιαφερόμενοι σε όλα τα στοιχεία δουλείας. Το κλειδί σε όλες αυτές τις διαφορετικές μορφές BDSM, εν τούτοις, είναι η ανταλλαγή της ισχύος.

Ένα άτομο *κατώτατος η υποτακτικός* (the "bottom" οr "submissive") επιλέγει να επιτρέψει στο άλλο πρόσωπο " Κορυφαίο" ή "Κυρίαρχο" (the "Τop" or "Dominant") να έχει τον έλεγχο του με κάποιο τρόπο - ίσως με την άδεια του Κυρίαρχου να δεθούν, ίσως με την άδεια του Κυρίαρχου για να ξυλιστούν, ίσως απλά να κάνει οτιδήποτε ο Κυρίαρχος τους καθοδηγεί. Στα "ιδιαίτερα" το BDSM δεν είναι κατάχρηση! Οι άνθρωποι που ασκούν εθελοντικά το BDSM σε οποιαδήποτε από την μορφή πού το κάνουν, είναι για τη διασκέδαση. Είναι ένας τρόπος για εξερεύνηση. Όλα που συμβαίνουν σε μια σχέση BDSM είναι συναινετικά. Αν θεωρείται ότι είναι για Κυρίαρχο να πάρει αυτό που θέλει είναι λάθος γιατί και ο υποτακτικός παίρνει ότι θέλει.

Ένας καταχραστής δεν έχει κανέναν σεβασμό για τα συναισθήματα, τις ανάγκες, ή τα όρια του θύματος. Ένας BDSM Κυρίαρχος ενδιαφέρεται προ πάντων για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του υποτακτικού. Όμορφα απλά, πραγματικά. BDSM δεν είναι αυτό που βλέπετε στα πορνό. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πραγματικά πιο πολλά αρσενικά submissives από τα θηλυκά submissives και εκείνο το BDSM είναι μια αμοιβαία δραστηριότητα που οδηγείται περισσότερο από τις ανάγκες του υποτακτικού παρά από τις ανάγκες του Κυρίαρχου.

Βέβαια, καλά διάβασες, από τις ανάγκες του υποτακτικού. Βέβαια. ο Κυρίαρχος είναι αυτός που διευθύνει το άλλο πρόσωπο και χρειάζεται "γερό τράνταγμα" για να θελήσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του υποτακτικού. Ο Κυρίαρχος είναι αυτός που διευθύνει το άλλο πρόσωπο? Επιφανειακά δίνει την αίσθηση ότι αυτός μπορεί και το κάνει, η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι άνθρωποι που είναι καλοί στην εξουσία ή την επιβολή του πόνου είναι, γενικός, ΛΙΓΌΤΕΡΟ πιθανοί από πολλούς άλλους ανθρώπους να είναι καθάρματα ή assholes. Γιατί; Επειδή προκειμένου να είναι καλοί Dominats, χρειιάζετε να είναι ιδιαίτερα - έντονοι με τον υποτακτικό. Οι άνθρωποι που είναι μόνο κεντροθετημένοι γενικά κάνουν φτωχά Dominants, επειδή στερούνται το συναίσθημα που απαιτείται για να είναι σε θέση να διαβάσουν και να κρίνουν τις αντιδράσεις του συντρόφου τους, και να τον φέρουν όπου εκείνο το πρόσωπο θέλει να πάει.

Ο Asshole γρήγορα διαπιστώνει ότι κανένας δεν θέλει να παίξει μαζί του και οι άνθρωποι που είναι με κατανόηση τείνουν να μην είναι assholes. Όλοι οι πραγματικά Τop-Νotch Dominants είναι απίστευτα ήρεμοι άνθρωποι. Εν αρμονία με υποτακτικό σας. Ο Κυρίαρχος είναι αυτός που καλεί τα πλάνα. Η Κυρίαρχη προσοχή για τον υποτακτικό.

Το πιστεύετε ή όχι, η δυναμική μιας σχέσης BDSM οδηγείται συχνά από τον υποτακτικό όχι από τον Κυρίαρχο. Τα υποτακτικά σύνολα, τα όρια ο υποτακτικός αποφασίζει ποιες θέσεις μπορούν και δεν μπορούν να εξερευνηθούν, ο υποτακτικός έχει τη δυνατότητα να καλέσει μια στάση στη σκηνή. Ο Κυρίαρχος, από πολλές απόψεις, είναι απλά ένας βοηθός. Είναι η Κυρίαρχη εργασία για να δημιουργήσει μια τιμή των παραμέτρων όπου οι άνθρωποι μπορούν να εξερευνήσουν τις υποτακτικές φαντασίες. Η Κυριαρχία του συντρόφου δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον παρακαλάτε Δεν είναι πάντα αλήθεια ότι ένας Κυρίαρχος συνήθως ενδιαφέρετε για την ικανοποίησή την δική του παρά του υποτακτικού του. Στην πραγματικότητα, πολλοί Dominants οδηγούνται τόσο από την επιθυμία του συντρόφου τους όσο από τίποτ' άλλο.

Η ψυχολογία μιας υγιούς σχέσης BDSM οδηγείται από τον υποτακτικό καθώς επίσης και από τον Κυρίαρχο, και ένας Κυρίαρχος μπορεί να πάρει την ευχαρίστηση από να ικανοποιήσει τις ανάγκες του υποτακτικού ακριβώς τόσο εύκολα όπως ο υποτακτικός μπορεί να πάρει την ευχαρίστηση από την ικανοποίηση των αναγκών του Κυρίαρχου. Αυτό το είδος σχέσης δεν είναι ένα κατευθυντικό. Είναι τα πάντα ωφέλιμα για τους υποτακτικούς? Ο υποτακτικός είναι αυτός που καθοδηγείται ή που ξυλίζεται ή οτιδήποτε. Πώς μπορείτε να πείτε ότι δεν είναι κατάχρηση; Απλά. Δύο βασικά στοιχεία:

Σε μια BDSM σχέση, υπάρχουν τα όρια των υποτακτικών. Ένα θύμα της κατάχρησης δεν παίρνει θέση και δεν μπορεί να πει στον καταχραστή τι να κάνει, ή πόσο να το κάνει. Υποτακτικά όρια είναι - ποια είδη πραγμάτων μπορούν γίνονται και δεν μπορεί να γίνονται, πόσο, και για πόσο καιρό. Υπάρχει περισσότερο από ένα είδος ορίου σε μια σχέση BDSM. Καθένας έχει τα "σκληρά" όρια - πράγματα που απολύτως και ποτέ δεν θα γίνουν. Μερικοί άνθρωποι, παραδείγματος χάριν, μπορεί να δεθούν αλλά δεν συμπαθούν την ιδέα του κτυπήματος και δεν θα επιτρέψουν να κτυπηθούν, είναι ένα σκληρό όριο. Υπάρχουν επίσης "μαλακά" όρια - τα πράγματα που κάποιος δεν θα κάνει κάτω από τις συνηθισμένες περιστάσεις, αλλά θα επιτρέψουν "να αναγκαστούν" στα πλαίσια ενός ιδιαίτερου σεναρίου.

Μεταξύ των μαλακών ορίων και των σκληρών ορίων βρίσκεται ένα ενδιαφέρον ψυχολογικό έδαφος για να εξερεύνηση. Ένας υποτακτικός βρίσκει ένα τρόπο να αποχωρήσει από μια σκηνή. Αυτό μπορεί να είναι μια λέξη κώδικα, ή ένα σημάδι κάποιου είδους που έχει συμφωνηθεί. Ένα θύμα κατάχρησης δεν λέει στον καταχραστή πότε να σταματήσει.

Absolute Fetish Greek ΒDSM & Fetish Performing

differentloving-fetish

Στο differentloving.info σε περιμένουμε μαζί με της φίλες μου για να σε μυήσουμε στα μυστικά του εναλλακτικού έρωτα και να σε κάνουμε σκεύος ηδονής το οποίο θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει η παρέα μου και θα μείνετε με την θέληση σας να ικανοποιήσουμε μαζί κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση και φετίχ. Καλώς ήρθατε στην παρέα μου...