sameplaceclub Greek dungeon

Τιμωρία και επιβράβευση

Πως και γιατί να τιμωρώ;

τιμωρία domina

Aυτό είναι ένα από τα πλέον «ευαίσθητα» σημεία για τις σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής. Η υπερβολική τιμωρία για μηδαμινά λάθη ή παραλείψεις, η έλλειψη εκτίμησης για τις καλές πράξεις, και η αδιαφορία για κατάφωρα λάθος πράξεις οδηγούν στην διάλυση της σχέσης. Οι ρόλοι τόσο της Αφέντρας Γυναίκας, όσο και του σκλάβου άντρα είναι εντελώς αυστηροί και τα καθήκοντα καθενός πολύ κατανοητά από τις συνειδήσεις τους. Όταν μια Κυρία δεν τιμωρεί σοβαρές παραβάσεις, ή αγνοεί τις σωστές πράξεις του αρσενικού σκλάβου Της, οι συμφωνίες που έγιναν στην αρχή της σχέσης καταπατούνται.

Αυτό είναι το σημείο όπου μια Αφέντρα δείχνει την αξία Της και πρέπει η ίδια να μπορεί να ελέγξει τόσο το σκλάβο Της δείχνοντάς του ποιά είναι η θέση του μπροστά Της, όσο και τον ευατό της. Στην αρχή μιας Κυριαρχικής/υποτακτικής σχέσης, τα μέλη της μπορούν να συμφωνήσουν για ένα μεγάλο αριθμό πράξεων, αν είναι επιτρεπτές και σωστές ή όχι, αλλά αν μετά η Αφέντρα δεν τις θυμάται όλες, ο σκλάβος θα αποκτήσει ένα είδος ελέγχου και θα "την καβαλήσει" και, στην πορεία, θα χάσει τον σεβάσμο του στην εξουσία Της.

Κανόνες

Γι' αυτό είναι καλύτερο να υπάρχουν λίγοι μόνο κανόνες στην αρχή, να τους εμπεδώνει ο υποταγμένος άντρας και, όσο περνάει ο καιρός και διευρύνεται η εξουσία και η κυριαρχία της Γυναίκας, να αυξάνονται οι κανόνες και να γίνονται σταδιακά και πιό αυστηροί αφού η συνείδηση του αρσενικού θα είναι σμιλεμένη από τη Γυναίκα για να αποδέχετα και να αποζητά ολοένα και εντονότερη υποταγή σε Εκείνην. Η υπερβολική διόρθωση επίσης δεν βοηθά. Αν η Αφέντρα είναι σκληρή ή μοχθηρή, ο σκλάβος θα κάνει ό,τι απαιτείται μόνο και μόνο επειδή θα φοβάται την τιμωρία, χωρίς να γίνεται πρόοδος στη συνείδησή του και στο μυαλό του. Με την πάροδο του χρόνου λοιπόν, ο σκλάβος δεν θα έχει καμία επιθυμία να ευχαριστήσει την Αφέντρα του, και τότε Εκείνη θα καταλάβει ξαφνικά πως δεν έχει κανένα πραγματικό ελέγχο στον υποτακτικό Της. Πρόσφερε ως δώρο στον ευατό σου 10 λεπτά ζωντανό τηλεφωνικό σεξ με μια αφέντρα και θα νιώσεις την διαφορά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Γυναίκα δεν θα πρέπει να τιμωρεί τον αρσενικό σκλάβο της. Το αντίθετο μάλιστα! Η τιμωρία είναι απαραίτητη και η Γυναίκα, σαν εξουσιάσττρια, θα πρέπει να είναι δίκαιη μεν αλλά αυστηρή, ίσως μερικές φορές και εξαιρετικά αυστηρή. Η τιμωρία είναι ένα εργαλείο με το οποίο, η Γυναίκα αφενός διορθώνει τις λάθος πράξεις ή τις παραλείψεις του σκλάβου Της, αφετέρου διευρύνει και επεκτείνει την εξουσία Της πάνω του όπως πρέπει . Δεν πρέπει όμως ποτέ να γίνεται με θυμό! Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ξυλοδαρμός

Αν τιμωρείτε, π.χ. δέρνοντας τον αρσενικό σκλάβο σας ενώ είστε θυμωμένη, μπορείτε πραγματικά να τον τραυματίσετε, οι λέξεις ασφαλείας αχρηστεύονται, και τα όρια παύουν να υπάρχουν. Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση λοιπόν. Μια Αφέντρα που τιμωρεί σε κατάσταση θυμού τείνει προς την κακοποίηση του σκλάβου της. Για παράδειγμα, έχει σαφέστατα πιο αποτελεσματικό χαρακτήρα το να μαστιγώσετε το κορμί του σκλάβου σας ήρεμη, δίνοντάς του χρόνο να καταλάβει τα λάθη του..., σημαδεύοντας με το μαστίγιο σας προσεκτικά τα σημεία του κορμιού του που θέλετε να μαστιγώσετε.

Μαστιγώνοντας ήρεμα και ψύχραιμα αφενός, αλλά δυνατά και αποφασιστικά αφετέρου... Στην Κυριαρχική/υποτακτική σχέση, η Αφέντρα νοιάζεται για τα συναισθήματα του σκλάβου Της και είναι πολύ δύσκολο να έχεις τέτοιου είδους κατανόηση όταν είσαι θυμωμένη. Ο πόνος δεν είναι η λύση ή αυτοσκοπός, ούτε η βάση μιας τέτοιας σχέσης. Είναι απλώς ένα ακόμα εργαλείο στην διάθεση της Κυρίαρχης Γυναίκας για να εξασφαλίσει πως οι κανόνες τηρούνται. Η τιμωρία δεν χρειάζεται καν να περιλαμβάνει πόνο κάθε φορά: π.χ αδυναμία κίνησης λόγω δεσίματος, ταπείνωση, σκληρές λέξεις, ή ακόμα κι ένα βλέμμα (από αυτά που μόνο μια Αφέντρα μπορεί να ρίξει στο σκλάβο της) μπορεί να είναι αρκετά.

Προνόμια

Μπορεί επίσηςνα να αφαιρεθούν προνόμια, πχ το προνόμιο του να κάθεται ο σκλάβος σε έπιπλο, το προνόμιο να φιλήσει ή ακόμα και να δεί τα πόδια της Αφέντρας ή το προνόμιο του να κοιμάται στα πόδια της Αφέντρας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τιμωρηθούν οι λάθος πράξεις, γι΄αυτό προτιμήστε τους πιο σκληρούς για τα πιο σοβαρά λάθη του υποταγμένου σε Σας αντρα. Όταν επιλέξετε όμως έναν σκληρό τρόπο τιμωρίας, π.χ. το μαστίγωμα του κορμιού του θα πρέπει ο σκλάβος να καταλάβει ότι δεν θα είναι παιχνίδι αυτό πουθα ακολουθήσει κι θα πρέπει να καταλάβει τη διαφορά από το αισθησιακό μαστίγωμα στο οποίο τον υποβάλετε σαν φυσιολογικό μέρος της σχέσης που έχετε μαζί του.

Αν δηλαδή η Αφέντρα κρίνει ότι η τιμωρία που πρέπει να επιβάλει είναι κάποιας μορφής ξυλοδαρμός (συνήθως μαστίγωμα) τότε θα πρέπει ήρεμα και αποφασιστικά να εξηγήσει στον υπόδουλο άντρα ότι θα του μαστιγώσει το κορμί με δύναμη, αλλά ότι αυτό θα είναι για το καλό του, για να τον διορθώσει και να τον βοηθήσει να καταλάβει τα λάθη του... Σαν Αφέντρα που νοιάζεται για το αποτέλεσμα της τιμωρίας, οφείλει να του θυμίζει τους λόγους για τους οποίους τον δέρνει, να του δίνει να καταλάβει ότι μοχθεί και κουράζεται γι αυτόν. Είναι σημαντικό να τον προετοιμάζει (όση ώρα του μαστιγώνει το κορμί για τιμωρία) ότι πρέπει να Την ευχαριστήσει μετά και να Της ζητήσει συγγνώμη...

Βουρδουλιές

Ακόμα, είναι χρήσιμο να ξέρει ο σκλαβος άντρας πόσες βουρδουλιές θα του ρίξει η Γυναίκα και ενδεχόμενα έχει παιδαγωγική σημασία να τις μετράει δυνατά και να την ευχαριστεί μετά από κάθε βουρδουλιά.... Αν δέρνετε ένα σκύλο κάθε μέρα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τον εξαγριώσετε. Το ίδιο ισχύει και για έναν σκλάβο: αν τον τιμωρείτε δέρνοντάς τον άγρια κάθε μέρα θα έχετε έναν αγριεμένο σκλάβο που είναι πολύ πιο επικίνδυνος απο έναν αγριεμένο σκύλο.

Η τιμωρία πρέπει πάντα να ακολουθείται απο επιβράβευση. Ειδικά μετά από μια σκληρή τιμωρία, όπως το δυνατό μαστίγωμα του αντρικού κορμιού, θα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία στον μαστιγωμένο σκλάβο να Σας ευχαριστήσει για το μόχθο που δείξατε για να τον βελτιώσετε και να Σας ζητήσει συγγνώμη... Εκεί είναι η στιγμή που δείχνοντας το μεγαλείο που κρύβει μέσα Της μια Γυναίκα Αφέντρα, μπορείτε να τον επιβραβεύσετε. Π.χ., προσφέροντας τα λουριά του μαστίγιου Σας για να τα φιλήσει ή τα πόδια Σας στο πρόσωπό του.., κατι που θα επιβραβεύσει και θα παρηγορήσει με τον καλύτερο τρόπο το αρσενικό που μέχρι πριν από λίγο μαστιγώνατε με δύναμη.

Επιβράβευση

Πρέπει πάντα να επιτρέπεται στον υποταγμένο να διορθωθεί και μετά όλα πρέπει να ξεχνιούνται. Μετά από μια αυστηρή τιμωρία υπάρχει μεγάλος ορίζοντας για να κερδηθούν «μίλια» στην παραπέρα υποταγή του αντρα. Μια χαμογελαστή Αφέντρα που φαινομενικά είναι άλλος ανθρωπος σε σχέση με την αμείλικτη (προ λίγων λεπτών) μαστιγώτρια και που δίνει τη δυνατότητα στο σκλάβο να την ευχαριστήσει μετανοιωμένος για την τιμωρία και να της ζητήσει συγγνώμη, διευρύνει την εξουσία της με αποφασιστικά βήματα. Έχει προκαλέσει τρικυμία στο μυαλό και τη συνείδηση του σκλάβου της: από το απόλυτο δέος στη διάρκεια της τιμωρίας που του μαστίγωνε με δύναμη το κορμί στην απόλυτη λατρεία, αφοσίωση και ευγνωμοσύνη στη διάρκεια της επιβράβευσης.

Πάνω από όλα έχει καταφέρει να βάλει στη συνείδησή του ότι μπορεί να ήταν αυστηρή η τιμωρία (αφού η Γυναίκα μαστίγωσε το κορμί του με δύναμη) αλλά ήταν για το δικό του καλό και ήταν πάνω από όλα πέρα για πέρα δίκαιη. Οι επιβραβεύσεις δείχνουν στο υποταγμένο αρσενικό ότι η Κυρίαρχη Γυναίκα είναι ικανοποιημένη. Είναι ένα χειροπιαστό σημάδι αγάπης και φροντίδας απο Εκείνην για μια σωστή του πράξη. Εκεί είναι όπως είπα παραπάνω και η αληθινή δύναμη της Γυναίκας. Η επιβράβευση μπορεί να είναι ένα φιλί, ένα χάδι, ένα μικρό σημείωμα, η προσφορά των ποδιών της για λατρεία αμέσως μετά την τιμωρία ή ακόμα και μια ολόκληρη βραδιά τρυφερού και παθιασμένου έρωτα με όρους και ρόλους που ισχύουν ανάμεσα σε μια Αφέντρα και έναν σκλάβο άντρα.

Οι επιβραβεύσεις δείχνουν στον σκλάβο ότι η Αφέντρα του τον σκέφτεται, πραγματικά μοχθεί γι αυτόν και νοιάζεται για την καλοζωϊα τους. Του υποδεικνύουν (σε συνδιασμό με την κατά περίπτωση αυστηρή τιμωρία) την σωστή συμπεριφορά και του δίνουν έναυσμα για να την συνεχίσουν. Με αυτόν τον τρόπο η Αφέντρα δημιουργεί την διάθεση στον σκλάβο της να Την ικανοποιεί. Ένας ευτυχισμένος σκλάβος θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ευτυχία της Κυρίας του, και θα αποφύγει κάθε πράξη που θα μπορούσε να Την απογοητεύσει.