sameplaceclub Greek dungeon

Τύποι εκπαίδευση υποτακτικών

Φετίχ και Ερωτικές Φαντασιώσεις S/M

foot fetish S/M

Υπάρχουν μερικές κύριες μέθοδοι εκπαίδευσης υποτακτικών και κάποιοι τύποι εκπάιδευσης των φετίχ και των φαντασιώσεων S/M... Πολλοί υποτακτικοί έχουν την ανάγκη για να εκπαιδευτούν σωστά στο BDSM. Υπάρχουν έξι κύριες μέθοδοι εκπαίδευσης για έναν υποτακτικό:

 • υποτακτικού
 • υπηρεσίας
 • καμαριέρας
 • σκλάβου
 • τσούλας
 • τετράποδου

Η Eκπαίδευση "υποτακτικού" ...περιλαμβάνει την διδασκαλία των βασικών αρχών του BDSM στους αρχάριους, το σωστό πρωτόκολλο, πώς να συμπεριφέρεσαι στην Mistress, πώς να στήνεις το σώμα σου και πώς να φέρεσαι με τον ανάλογο σεβασμό και υποταγή στην Κυρίαρχό σου, με τον τρόπο που της αρμόζει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μασάζ, μανικιούρ και να της κάνεις μπάνιο. Γενικά οτιδήποτε κάνει καλύτερη και ευκολότερη την ζωή της.

Η Eκπαίδευση "υπηρεσίας και καμαριέρας" ...Περιλαμβάνει όλα τα είδη των αναγκαίων αγγαρειών που πρέπει να γίνονται στον οίκο της Κυρίας σου. Πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων, πατώματα, παράθυρα, μαγείρεμα, προετοιμασία ποτών, σερβίρισμα, παρουσίαση των ρούχων της Κυρίας σου, ντύσιμο της Κυρίας και το να την κάνεις μπάνιο. Αν κάνεις καλή δουλειά, και είσαι πραγματικά τυχερός, μπορεί να ανταμειφθείς με το να σου επιτρέψει η Κυρία σου να την υπηρετήσεις ως η αρσενική καμαριέρα της. Αν η Mistress σου κρίνει πως ο δρόμος αυτός δεν είναι για σένα, μονόδρομος, είναι η μετατροπή του σε buttler της Κυρία σου. Σε κάθε περίπτωση, εάν είσαι καλά εκπαιδευμένος στην υπηρεσία και είσαι τυχερός, μπορεί να σου επιτραπεί να υπηρετήσεις την Κυρία σου σαν buttler-σερβιτόρος, ή σαν αρσενική υπηρέτρια (πράγμα απόλυτα εξευτελιστικό για τον πρώην ανδρισμό σου), σε κάποιο πάρτυ που θα παραθέσει για τους φίλους της.

Η Εκπαίδευση "σκλάβου" ...Σημαίνει να παραδίδεις απόλυτα τον έλεγχο του εαυτού σου και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να απαιτήσει από σένα η Αφέντρα σου, όσο τρομαχτικό ή δύσκολο και να είναι αυτό για σένα. Αυτό σημαίνει ακόμα και εξευτελιστικές ή υποτιμητικές χάρες για την ίδια ή τους φίλους της. Η εκπαίδευση σκλάβου είναι ο δυνατότερος δρόμος που μπορεί να πάρει ένας υποτακτικός για να μπορέσει να αποδείξει την αληθινή αφοσίωση στην ιδιοκτήτριά του.

Η Εκπαίδευση "τσούλας" ...Είναι απλά η μετατροπή σου σε μια ξετσίπωτη, χυδαία και έκφυλη θυληκή βρωμιάρα. Αυτό περιλαμβάνει την σωστή γλώσσα του σώματος, τα σωστά ρούχα, το μακιγιάζ και την σεξουαλική γνώση. Τις περισσότερες φορές, η εκπαίδευση μιας τσούλας περιλαμβάνει αρσενικά ντυμένα σαν θηλυκές τσούλες, που συμπεριφέρονται ανάλογα σαν κι αυτές.

Η Εκπαίδευση "σκύλου" ...Σε μαθαίνει πώς να γίνεις ένα σωστό, υπάκουο κουτάβι. Ένα σκυλί που περπατάει στα τέσσερα, με κολάρο και λουρί κάνοντας πολλά κόλπα για την διασκέδαση της Αφέντρας του. Τα καλά σκυλάκια μπορεί και να γλύψουν τα χέρια ή τα πόδια της Αφέντρας τους, ακόμα και να κοιμηθούν στην άκρη του κρεβατιού της!

Η Εκπαίδευση "ίππου" και "πόνυ" ...Σε μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεσαι σαν ένα άλογο και πώς να μεταφέρεις την Ιππέα σου, είτε με γυμνή πλάτη, είτε φορώντας σέλα ή σαμάρι. Μερικές φορές, μπορεί να σου φορέσουν φίμωτρο και παρωπίδες και να σε πάρουν από τα γκέμια σου, ενώ αν είσαι ένα περήφανο πόνυ, η ιδιοκτήτριά σου μπορεί να σου βάλει ένα butt plug με την ανάλογη ουρά αλόγου. Αν είσαι ένα κακό και άτακτο άλογο, τότε η Ιδιοκτήτριά σου μπορεί να χρησιμοποιήσει τα σπιρούνια της και να σε χτυπάει με το μαστίγιο της ιππασίας της.

Η Εκπαίδευση γενικά είναι μια μορφή παιχνιδιού ρόλων, μα είναι συνήθως μακράς διαρκείας και γίνεται μόνο όταν υπάρχει συμφωνία, ή ένα γραπτό ή προφορικό συμβόλαιο, ανάμεσα στην Mistress και τον υποτακτικό. Κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν την εκπαίδευση, είτε γιατί τους προσφέρει πολύ αυστηρούς κανόνες του πως θα πρέπει να ζουν, είτε γιατί οι ίδιοι ξέρουν πως έχουν δυσκολία με την αυτό-πειθαρχία τους. Κάποιοι υποτακτικοί χρειάζονται μια μορφή ελέγχου πάνω τους, πολύ επίσημη και πολύ τελετουργική. Αυτός ο έλεγχος κάνει την ζωή τους και τις προσδοκίες τους πολύ πιο απλές και πολύ πιο ανεκτές. Η Εκπαίδευση είναι ένας θετικός τρόπος να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην Mistress σου και στο S/M.

Οι τύποι των φετίχ και τον φανταστιώσεων S/M

Υπάρχουν επτά κατηγορίες φαντασιώσεων, πάνω στις οποίες μια Dominatrix μπορεί να προσφέρει την τέχνη της. Βάση αυτού, οι Dominatrix ασχολούνται με ερωτικά Σαδομαζοχιστικά (S/M) φετίχ και φαντασιώσεις, αρσενικών υποτακτικών. Υπάρχουν επτά κατηγορίες φαντασιώσεων που μπορεί να προσφέρει την τέχνη της. Αυτές είναι:

 1. Δέσιμο
 2. Πειθαρχία
 3. Εκπαίδευση
 4. Γυναικείο Ντύσιμο το οποίο χωρίζεται στο, εντός εισαγωγικών, "εξαναγκαστικό", και στο εθελοντικό.
 5. Σενάρια Ρόλων, συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων Ιατρικών Παιχνιδιών,
 6. Παιχνίδια Βασανισμού.
 7. Λατρεία του Κορμιού της Domina, χωρίς να υπάρχει σε καμία περίπτωση όμως στοματική επαφή με τα γεννητικά της όργανα, μεταξύ αυτών και από τα πιο διαδεδομένα, την Ποδολατρεία.

Κάθε μια από αυτές τις φαντασιώσεις μπορεί να συνδιαστεί με μια ή περισσότερες άλλες. Σε ένα Dungeon, είναι πολύ δύσκολο να βιωθούν περισσότερες από δύο ή τρεις φαντασιώσεις ταυτόχρονα, μέσα σε ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο. 'Ετσι για να βιωθούν πολλά σενάρια ταυτόχρονα μέσα σε μια ή δύο ώρες που είναι διαθέσιμες, μπορεί να αποδειχτούν ασύμφορα για τους υποτακτικούς και αυτό πρέπει να λαμβάνεται πάντα σοβαρά υπόψη από κάθε ενδιαφερόμενο.